Little wood

Quan vam descobrir el petit món de Little Wood, vam tenir clar que tota la colla de menutsGIRONA, l’havia de conèixer. Little Wood són joguines de fusta al servei de la imaginació. Materials naturals que es transformen en peces per experimentar i per sentir, que estan a favor del joc de qualitat, que inventa i dirigeix el mateix infant, traçant la seva pròpia aventura. Tot el que trobaràs a Little Wood està fet a mà en un petit taller d'un petit poblet de l'Empordà, respectant el medi ambient i utilitzant sempre productes ecològics i no tòxics.

2   A nosaltres ens van enamorar totes i cadascuna de les seves peces, totes elles d’una calidesa extraordinària que combinen molt bé el disseny actual amb el clàssic, són joguines úniques que es mantenen al llarg del temps i que no passen mai de moda i segur que els que encara no coneixeu Little Wood, pensareu el mateix. Àngel Soriano és l’artífex de Little Wood, il·lustrador, educador infantil i joguinaire artesà. Les seves joguines faciliten el joc, són intuïtives, fomenten la curiositat i afavoreixen l’interés per l’estètica. MWD6robot Què trobareu a Little Wood? Robots, cotxes conduïts per senyors amb bigotet, tòtems, la caputxeta vermella, un elefant amb posat seriós, un peix presumit, unes ciutats per pintar i imaginar, una bruixa i un mag, blocs de construcció amb troncs de veritat, un mariner molt savi, unes dents molt rialleres, una poma molt bufona, les vostres famílies en miniatura, i un munt de personatges més! Woode_Faces_Blocks_1 Us convidem a visitar la seva web: LittleWood I atenció! Teniu ganes d’aconseguir una de les seves joguines? Tenim una WOODEN CITY BLOCKS per sortejar entre tots els nostres subscriptors. foto_carrerUna petita ciutat de fusta, esperant que li donin vida en un racó del jardí, a les escales, o sota la taula de la cuina… Dins d’una bossa de cotó trobaràs set cases, tres arbres, tres cotxes, una muntanya per pujar i per baixar i un saquet amb 12 ceres de colors. Peces de fusta de faig tallades i polides a mà, sense pintar, perquè puguis crear la teva pròpia ciutat. Pots pintar-la amb retoladors, crayons, enganxar-li papers, i tot el que s’acudeixi. Només has de deixar-te anar! La Wooden City Blocks és una joguina clàssica i molt resistent que fomenta el joc simbòlic i estimula el joc fantàstic basat en la imaginació.

Per participar en el sorteig:

  1. Heu de ser subscriptors de menutsgirona.
  2. Fer-vos fan de Facebook de LittleWood i de menutsGIRONA i compartir el sorteig entre els vostres amics perquè tots puguin participar i gaudir d’aquestes joguines.

El sorteig queda obert des d’avui divendres, 5 de juny i fins el dimarts 23 de juny de 2015, a les 24 h. Comunicarem els guanyadors a través de les nostres xarxes socials i per adreça electrònica. MOLTA SORT COLLA!!!