Londji estrena botiga

Els que ens seguiu des del principi sabreu que fa un temps us vam presentar una marca de joguines que a nosaltres ens va enamorar de seguida. Per la visió que tenen de les joguines clàssiques i l’estètica vintage del seu disseny, són joguines poètiques, molt cuidades i ecològiques i segur que els que encara no la coneixeu, us passarà el mateix. És Londji. Una empresa nascuda dins de les comarques de Girona, ven a prop de l’estany de Banyoles. I que ara ha fet un pas de gegant i ha obert la seva primera botiga a Barcelona i nosaltres ens n'alegrem molt. L’empresa catalana, amb presència a més de 40 països, ha obert les seves portes al barri del Born de Barcelona aquest mes de juliol de 2019. Ubicada al carrer de la a Princesa 49, a la botiga podreu descobrir i provar tots els els productes de la marca. Londji no és només un bonic poble de pescadors de Camerun, també és un projecte que va néixer l’any 2004 com a resultat del treball d’un equip on els ingredients són una base d’il·lusió per a fer un producte honest regada amb una bona dosi d’imaginació i amanida amb unes gotes de voluntat per innovar, amb l’objectiu de fer joguines de qualitat per a nenes i nens de fins a 103 anys d’edat. [columns_row width="half"] [column][/column] [column][/column] [/columns_row] Al seu catàleg hi trobem joguines de les de sempre (puzles, jocs, joguines de fusta, baldufes o calidoscopis entre molts d’altres) fetes amb molta cura i respecte per els infants que hi jugaran. L’equip de Londji, format per 30 persones, dissenya i fabrica les seves joguines a casa nostra. Volem compartir els principis que l’Albert i en Pere, els seus creadors, segueixen alhora de crear:

  1. Imaginació al poder.
  2. Reivindiquem el dret a ser nens sense discriminacions per raó d’edat.
  3. Jugar és el millor dels aprenentatges.
  4. Donem a les joguines la dignitat que es mereixen.
  5. Jugar és una estona compartida amb els que estimem.
  6. Les joguines també tenen dret a sentir-se boniques.
  7. Deixem un món millor als nostres fills.
  8. Juguem amb tot, menys amb la seguretat.
  9. Cuinem a Barcelona, a foc lent.
  10. Siguem honestos, tal i com ens van ensenyar els nostres avis.

Us convidem a visitar la seva web: www.londji.com

I atenció!!! Els amicsde londji ens han regalat un val de 40 euros per gastar a la seva nova botiga! Voleu saber com aconseguir-lo:

A #menutsGIRONA volem saber, un any més, com de bé us ho esteu passant durant aquestes vacances d’estiu. Per això volem que compartiu les fotos dels vostres menuts en els racons més bonics de les comarques de Girona, siguin de platja, de muntanya o d’interior. 

Segueix-nos a Instagram, i etiqueta les teves fotografies. Nosaltres escollirem 3 finalistes i tu amb els teus vots triaràs la fotografia guanyadora que s’endurà el XEC REGAL de londji. Seguiu les bases del concurs d’INSTAGRAM per participar en el sorteig. Bases per participar:

  1. Fes-te subscriptor de menutsGIRONA
  2. Segueix-nos a instagram (@menutsgirona)
  3. Segueix @londji a instagram
  4. Comparteix fotografies fetes durant les vacances d’estiu 2019
  5. Etiquetar la fotografia amb: #estiu19_menutsgirona #sorteiglondji No hi ha límit de fotografies a penjar per usuari
  6. Ser l’autor de la fotografia. Es demanarà l’original
  7. Temps límit per penjar les fotografies, fins al dimecres 11 de setembre a les 24 h.