mamiBB

Sí, sí, avui comença l'agost i segur que molts de vosaltres ja esteu de vacances o a punt de fer-les. Nosaltres també desconnectarem uns dies per carregar les piles. Però abans i com cada any en aquesta època us volíem presentar una marca que ja fa temps que seguim. Heu sentit mai a parlar dels collars mossegadors?

[separator type="thin"] Estem parlant de mamiBBmamá guapa, bebé feliz. La seva fundadora és la Montse, que va veure com la seva vida feia un gir de 180° quan va néixer la seva filla Olivia. I com que els collarets mossegadors que havia vist fina aleshores no encaixaven amb el seu estil i manera de ser va decidir crear els seus propis collarets, combinant tres de les seves premisses a l'hora de vestir: senzill, original i amb estil. Afegint els color de moda a aquesta combinació. I amb això la Montse se sentia guapa i el seu nadó feliç. mamiBB et dóna l'oportunitat d'estrènyer un vincle amb el teu nadó mentre l'alimentes, l'oportunitat de calmar la seva ansietat de mossegar en sortir les seves primeres dents, l'oportunitat de jugar a la teva falda, l'oportunitat d'anar maca cuidant al teu nadó ... Podràs deixar jugar i mossegar al teu nadó tranquil·lament el collaret mamiBB, ja que estan fets de silicona apta per al seu ús. Es pot rentar tantes vegades com vulguis amb aigua i sabó o fins i tot al rentavaixella i s'assequen a l'instant! Els collarets mamiBB també són ideals durant la lactància, sigui materna o amb biberó, quan el nadó encara té el reflex d'agafar objectes des que neix. Les peces de colors estimulen visualment el nadó i li entretenen. Els materials utilitzats en tots els productes mamiBB són aptes per a l'ús dels nadons. Et sorprendrà el tacte suau de les peces de silicona i el tancament està especialment dissenyat per a obrir-se quan el nadó tira fort evitant les molestes estrebades al coll. Amb mamiBB et podràs relaxar i gaudir de la maternitat sense renunciar a l'estil i oferint el millor al teu nadó! Us agraden? Nosaltres els trobem genials i la combinació de colors i formes ens tenen els ulls robats. I ara ve la sorpresa! Tenim per sortejar 1 pack de porta xumets + collaret mossegador per sortejar entre els nostres subscriptors. Com?  Us proposem un repte per aconseguir-lo:

A #menutsGIRONA volem saber, un any més, com de bé us ho esteu passant durant aquestes vacances d’estiu. Per això volem que compartiu les fotos dels vostres menuts en els racons més bonics de les comarques de Girona, siguin de platja, de muntanya o d’interior. 

Segueix-nos a Instagram, i etiqueta les teves fotografies. Nosaltres escollirem 3 finalistes i tu amb els teus vots triaràs la fotografia guanyadora que s’endurà el PACK REGAL de mamiBB. Seguiu les bases del concurs d’INSTAGRAM per participar en el sorteig. Bases per participar: 1_ Fes-te subscriptor de menutsGIRONA 2_ Segueix-nos a instagram (@menutsgirona) 3_ Segueix @ _mamibb_ a instagram 4_ Comparteix fotografies fetes durant les vacances d’estiu 2018 5_ Etiquetar la fotografia amb: #estiu18_menutsgirona #sorteigmamiBB No hi ha límit de fotografies a penjar per usuari 6_ Ser l’autor de la fotografia. Es demanarà l’original 7_ Temps límit per penjar les fotografies, fins al dimarts 11 de setembre a les 24 h. MOLTA SORT COLLA!!!