Metrópolis

Què famílies? Enyoreu les vacances amb els menuts? Voleu viatjar amb ells a través d'un llibre fantàstic? Ens fa molta il·lusió presentar-vos el viatge en imatges per tot el món de Benoît Tardif.  


Aquest llibre és una forma divertida, visual i entretinguda d’aprendre geografia, i de conèixer els tresors culturals, l’arquitectura, les principals atraccions turístiques, les curiositats i les especialitats culinàries més típiques i exquisides de les grans metròpolis de la Terra. Atreveix-te a descobrir-les!


Benoît Tardif

Va començar a il·lustrar professionalment després de completar els seus estudis de disseny gràfic a la Universitat del Quebec, a Mont-real. Des d’aleshores, ha estat creant il·lustracions senzilles, directes i marcades per uns colors molt vius. Sovint amb un punt d’ironia, l’estil de Tardif mostra clarament el seu interès per la serigrafia i els pòsters. En els seus treballs, Benoît combina tècniques tradicionals i digitals per tal d’aconseguir imatges que transmetin un missatge conceptual específic. Actualment, Benoît Tardif treballa i viu amb la seva parella i el seu fill petit a Mont-real. Entre les seves aficions, hi ha el disseny, els llibres, la música, els esports i les arts visuals. No té mascotes, però li agraden els gats.


01_metropolis_cocobooks Temàtica: Un viatge en imatges per tot el món. Edat recomanada: A partir de 8 anys. Preu: 16 € Metròpolis és un divertit viatge en imatges per tot el món! Hi trobaràs trenta-dues ciutats, les més representatives del nostre planeta, il·lustrades amb colors vius i molt d’humor. Un recorregut que comença a Barcelona i travessa Europa, passant per urbs com Amsterdam, Estocolm o Atenes, per seguir rumb a l’exòtica Àfrica, on podràs degustar un deliciós te a la històrica ciutat de Fes. En acabat, sobrevolaràs Nairobi per arribar a Àsia i aterrar a la mítica Bombai per meditar… Quin contrast amb Tòquio, amb els seus gratacels i els seus trens ultramoderns! El viatge continua…, sense oblidar-nos de la llunyana Sydney, i fem un salt fins a Amèrica del Nord per visitar ciutats com Toronto o Nova York. Finalment farem cap a Amèrica Central, just a temps per cruspir-nos un “pambazo” a Ciutat de Mèxic! Després ens remullarem a Rio de Janeiro i passejarem pel pintoresc barri de La Boca, a Buenos Aires… [columns_row width="half"] [column]02_metropolis_cocobooks[/column] [column]03_metropolis_cocobooks[/column] [/columns_row] Pels qui encara no coneixeu l’editorial COCO BOOKS, és una editorial catalana que sorgeix en observar la manera com els nens es relacionen amb el seu entorn. És fruit també de l'admiració que senten per als menuts, per la seva capacitat de sorpresa, la seva curiositat incansable, la seva necessitat de fer descobriments constants i d'aprendre. Us convidem a visitar la seva web i descobrir les seves publicacions. [separator type="thin"]

I atenció! Voleu descobrir les grans ciutats del món amb els vostres menuts?

00_sorteig_metropolis_cocobooks Els amics de COCOBOOKS ens han regalat un llibre "METRÒPOLIS" per sortejar entre els nostres subscriptors. Hi voleu participar? Heu de ser subscriptors de menutsgirona i deixar un comentari en aquesta entrada dient: A quina ciutat volen viatjar els vostres menuts i perquè? El sorteig queda obert des d’avui dilluns, 21 de novembre i fins el dilluns 28 de novembre de 2016.

MOLTA SORT COLLA!!!