SANT JORDI I EL DRAC PATAC!

“ SANT JORDI I EL DRAC PATAC!”

Jordi Grifoll

Il·lustracions de Cris Tarradas

Editorial Castellnou

11 euros

+5 anys

[separator type="thin"]

S'acosta Sant Jordi i des de l'Editorial Castellnou han volgut publicar la seva pròpia llegenda. Una llegenda interactiva per als nens i nenes. Amb la intenció de crear i oferir material de gran qualitat didàctica. I amb aquest llibre ho han aconseguit de nou.

[separator type="thin"] Sant Jordi i el drac Patac! Amb la finalitat de viure la llegenda de sant Jordi, en aquest conte, el lector entra dins de la història i hi participa ajudant sant Jordi. Els menuts hauran de dibuixar, pintar, trobar el camí dins del laberint… Es tracta d’un llibre interactiu i molt divertit. El drac Patac finalment és vençut però ens deixa un magnífic regal: una rosa vermella, la rosa de sant Jordi. L'autor del text del llibre, Jordi Grifoll, és catedràtic de llengua catalana i literatura de secundària. Ha escrit nombrosos llibres de text i ha editat diferents col·leccions de lectures per al públic juvenil.La seva col·laboradora és la Cris Tarradas, l'autora de les simpàtiques il·lustracions del conte i que des de fa uns anys que es dedica al món de la il·lustració. Castellnou Edicions [separator type="thin"]

I ATENCIÓ!

Ens han regalat un llibre “SANT JORDI I EL DRAC PATAC” per sortejar entre els nostres subscriptors. Hi voleu participar? Heu de ser subscriptors de menutsGIRONA i deixar un comentari en aquesta entrada dient: A qui regalaríeu el llibre? El sorteig queda obert des d’avui diumenge, 14 d'abril i fins al dimecres 17 d'abril a les 12 h.

MOLTA SORT COLLA!!!