Tell Fusta

Aquest estiu us vam presentar LA FAMÍLIA XUCLI de Tell Fusta, un petit-gran projecte familiar nascut a Torroella de Montgrí per oferir joguines artesanes de fusta i de qualitat. La Jordina i en Carles s'adonen de la importància que el seu fill creixi amb joguines de fusta i de qualitat. Tots els articles estan realitzats amb fustes de proximitat, com poden ser el faig o el pollancre, i amb tints i vernissos certificats com a ecològics, no tòxics i segurs per als més petits. 00_tellnadal_nov15-96 Cada peça ha estat pensada, escollida i dissenyada per desenvolupar la imaginació de nens i nenes a través del joc, a part de potenciar altres qualitats com la pràctica de la psicomotricitat fina. Cada peça pot ser diferent, ja que estant fetes artesanalment i la producció, de cada joguina, és de 35 com a molt. [separator type="thin"]

I atenció! Els amics de Tell Fusta ens ofereixen una de les seves peces, l’Arrossegall Ocell per sortejar entre els nostres subscriptors. Voleu saber com aconseguir-ho?

01_figures L'arrossegall en forma d'ocell té àmplies rodes per poder lliscar en qualsevol superfície dura. Amb aquest joc es fomenta la imaginació i la coordinació de l'infant. Serà un gran company de jocs. Els nens i nenes poden agafar amb les seves mans l'ocellet o també es pot lligar un cordill a l'ull i arrossegar la joguina. Aquesta joguina consta d'un cos de fusta i quatre rodes de diferents colors. Edat recomanada: A partir de 12 mesos

Com que s'acosta Nadal i els nens són els protagonistes d'aquests dies, us proposem un concurs a Instagram. I què us demanem?

Segueix-nos a Instagram, fes-te subscriptor de menutsGIRONA i etiqueta les teves fotografies. Nosaltres escollirem 3 finalistes i tu amb els teus vots triaràs la fotografia guanyadora que s'endurà l'arrossegall ànec. Bases per participar:

  1. Penjar fotos de com viuen els vostres menuts el Nadal
  2. Seguir @tellfusta i @menutsgirona
  3. Etiquetar la fotografia amb: #menutsgirona #nadalmenuts #sorteigTELLFUSTA
  4. No hi ha límit de fotografies a penjar per usuari
  5. Ser l'autor de la fotografia. Es demanarà l'original
  6. Temps límit fins al dilluns 26 de desembre a les 24 h

MOLTA SORT COLLA!