Aquest Nadal, fes volar als menuts

Els amics de WINDOOR Empuriabrava han creat el Windor Kids, una oportunitat única perquè els nens comparteixin aquesta experiència amb altres nens. 

Viu una de les experiències més alliberadores que puguis sentir, volar a més de 10 metres d'altura, en un entorn cent per cent segur. Els torns de vol disponibles per aquest pack es concentren els diumenges a les 12 i a les 18 h.

Regal per a nens de 4 a 12 anys. 2 vols d’ 1 minut de durada cadascun. El pack inclou vol amb instructor + Material de vol + Classe teòrica + Diploma de vol. Durada de l’experiència: 1 hora i 45 minuts.

Fes la teva reserva al web o per telèfon 972 454 040.

Dóna la campanada aquest Nadal i sorprèn a tots amb un regal que mai oblidaran. El bateig de vol windoor és una experiència que queda gravada per sempre en la memòria i és una divertida aventura per compartir en família o amics. Qualsevol persona pot volar a partir dels 4 anys d'edat! Els més grans gaudiran d’una vivència d’allò més intensa, mentre que els petits de la casa emularan, de ben segur, els seus superherois. No ho dubtis, aquest any, Regala emocions per un tub!   I perquè aquest Nadal sigui encara més inoblidable, el divendres 21 de desembre un patge volador es desplaçarà fins a Empuriabrava perquè els nens de la casa visquin aquests dies en família amb total emoció i recollirà les cartes per lliurar-les al Pare Noel!

El patge volador arribarà a Windoor divendres 21 de desembre entre les 18 i les 19.30 hores.

[separator type="thin"]

I atenció! Perquè a menutsGIRONA sortegem 3 packs WINDOOR KIDS. Com participar?

Per participar en el sorteig, has de ser subscriptor de menutsGIRONA, i seguidor de l'Instagram de menuts i de l'Instagram del Windoor. Volem saber quin Nadal d'emocions passeu amb els amics i la família i premiarem a les millors fotografies que pengeu a l'Instagram.  Bases del sorteig
  • Fotografies fetes durant les vacances de Nadal 2018-2019
  • Seguir windoor_realfly i @menutsgirona
  • Etiquetar la fotografia amb: #menutsemocions #sorteigWINDOOR
  • No hi ha límit de fotografies a penjar per usuari
  • Ser l’autor de la fotografia. Es demanarà l’original
  • Temps límit fins al dilluns 7 de gener de 2019 a les 24 h.

MOLTA SORT COLLA i a viure emocions!!!

[separator type="thin"] Dades de contacte Sector Aeroclub s/n. Empuriabrava. Castelló d’Empúries, Girona. www.windoor-realfly.com www.windoor-waveclub.com Telèfon 972 454 040 @windoorrealfly @windoor_realfly