Ara poesia

Els objectius del festival són la divulgació i promoció de la poesia contemporània i el suport als poetes a través de la programació de conferències, recitals, espectacles, la publicació de plaquetes i opuscles literaris, o trobades de creadors amb l'objectiu de contribuir a generar espais de divulgació de la poesia i de debat i reflexió entorn de la creació poètica. En aquest marc també s'ha pensat en els més petits de la casa amb dues propostes.

Espectacle “Piscina poesia”, amb Genovesa Narratives Teatrals

Diumenge 9 de febrer  · Gratuït · 12 h · Recomanat a partir de 4 anys

Veurem com la poesia pren vida de la mà d’un actor, d’uns titelles i de diversos objectes. Jugarem amb les paraules, ens banyarem amb els ritmes, ens sorprendrem en descobrir versos tocats de l’ala... I a poc a poc, descobrirem que, potser, la poesia és la millor manera de salvar el món.

+ informació


Taller “Quan les paraules fan música”, amb Clara Ribatallada

Dijous 5 de març  · Gratuït · 17.30 h · Recomanat a partir de 4 anys

En aquest taller jugarem amb el ritme, amb els sons i la rima, amb la forma... per experimentar amb les paraules i inventar versos i poemes. Aprendrem jugant, provant, observant i creant.

Investigarem al voltant de la poesia i els seus elements per adonar-nos que els poemes també són cosa de petits!

Clara Ribatallada, música i narradora, ha actuat amb els seus espectacles literaris a la Fira Mediterrània (Manresa), a la Fira d’Espectacles Literaris Litterarum (Móra d’Ebre), a la Setmana del Llibre en Català (Barcelona), al Festival Poesia i + (Caldes d’Estrach), a la Fira del Conte de Medinyà, a la Fête du Livre Vivant (Toulouges), al Saló Infantil i Juvenil de Catalunya (Mollerussa), al Festival Pirinenc de Literatures Infantils i Juvenils (Sort) i a un munt de biblioteques, teatres, places i escoles de tot Catalunya. El 2015 va guanyar el Concurs de Narració Oral Joan Bahí. També té formació en narrativa terapèutica i és educadora en el lleure.

Inscripció gratuïta obligatòria aquí / + informació


www.casadecultura.cat