BLACK MUSIC PELS MÉS MENUTS

QUÈ? Black Music pels més menuts / BLACK MUSIC FESTIVAL ON? Centre Cultural La Mercè / Girona QUAN? Dissabte 3 de març | 12, 15.30 i 17 h PER A QUI? Pensat especialment pels menuts de 0 a 5 anys! PREU 10 € COM ANAR-HI? Mira-ho +INFO Black Music Festival
 
Black Music pels més menuts serà un concert on oferirem als més menuts i a la seva família un repertori de peces musicals que volen ser un viatge a la història de la música negra, des de les cançons espirituals al funk.
[separator type="thin"] UN ESPECTACLE IDEAL PER VIURE EN FAMÍLIA! Aquest repertori serà adaptat a les necessitats i sobretot a l’exigència dels més menuts de la casa. La música negra sempre ha estat molt lligada al moviment, és per això que no només serà un concert de música, al llarg de l’espectacle, la dansa i el moviment també hi seran molt presents.
Amb aquesta proposta, el Black Music Festival apropa la música 100% en directe i acústica als més petits de casa i a tota la família!

[separator type="thin"]

I atenció colla! Tenim una sorpresa...

Els amics del Black Music Festival ens han regalat 1 PACK FAMILIAR de 4 entrades per sortejar entre tots els subscriptors per gaudir en família d'aquest fantàstic concert. Tan sols heu de contestar una pregunta deixant un comentari en aquest mateix post >>> En quins moments màgics compartiu la música amb els menuts?  *Teniu temps de participar en el sorteig fins el dimarts 2o de febrer a les 24 h.

I el guanyador és...