Cap Roig Mini

QUÈ? Cap Roig Mini - Festival de Cap Roig ON? Jardí Botànic de Cap Roig (Calella de Palafrugell) QUAN? Divendres 9 i dissabte 17 d’agost de 2019 PER A QUI? Per a tota la família COM ANAR-HI? Mira-ho +INFO caproigfestival.com
La programació del Cap Roig se situa en un paratge únic situat en un enclavament singular i especial al costat del mar. Un lloc on regna la natura i la calma... Fins que arriba la programació infantil del Cap Roig Mini que presenta una oferta per a tots els públics amb els espectàcles del Mag Lari i La Família del Super3.  

El que destaquem per a les famílies...

Una nit amb el Mag Lari

Divendres 9 d'agost | 21 h | Jardí Botànic de Cap Roig

Un any més Cap Roig aposta pels espectacles familiars amb Cap Roig Mini. Després de més de vint-i-cinc anys fent funcions per tot arreu, per al Mag Lari la vida és una gira constant i, en el fons, el que més li agrada és estar sobre els escenaris —com més diversos, millor— coneixent gent i llocs diferents, fent allò en què té més traça: il·lusionar i fer riure el públic. Aquest vespre a Cap Roig serà una nit de festa per a ell i per a tots nosaltres. Una nit amb el Mag Lari de sempre, amb la sorpresa, amb l’humor de sempre i, sobretot, amb la il·lusió de sempre! Una nit màgica, per viure-la amb el Mag Lari!

Preu: De 20 a 25 € (a les sessions de Cap Roig Mini estan exclosos de pagament els infants menors de 4 anys que no ocupin seient)

[button content="ENTRADES" color="red" text="white" url="https://proticketing.com/caproigfestival/ca_ES/entradas/evento/14417/session/777448/select" openin="_blank"]

La Família del Super3

Dissabte 17 d'agost | 21 h | Jardí Botànic de Cap Roig Un any més Cap Roig aposta pels espectacles familiars amb Cap Roig Mini. El Super3 arriba a Cap Roig amb l’exitós espectacle central de La Festa On Tour protagonitzat per la família televisiva més coneguda, sota el títol: La Família del Super3 a l’illa de les tortugues. La Nenúfar, la Matoll, l’Àlex, el Pau, el Fluski, el Dan, la Pati Pla, el Sr. Pla i elRick protagonitzen una història plena de música i aventures, i centrada en valors com la sostenibilitat, el respecte per la natura, el treball en equip i la confiança en els altres.Una proposta visualment espectacular, amb les cançons més conegudes de La Família del Super3, arriba aquest estiu a Cap Roig!

Preu: De 30 a 40 € (a les sessions de Cap Roig Mini estan exclosos de pagament els infants menors de 4 anys que no ocupin seient)

[button content="ENTRADES" color="red" text="white" url="https://proticketing.com/caproigfestival/ca_ES/entradas/evento/14426/session/777445/select" openin="_blank"]