Carnaval 2020

Un dels Carnavals més rellevants de la Costa Brava és el de Sant Feliu de Guíxols, on participen multitud de colles locals i d’arreu de la província i territori. Gran tradició Carnavalesca amb activitats pels més petits i grans.

Dissabte 15 de febrer

CERCAVILA DE REPARTIMENT DE CARTELLS

A les 18 h | Passejada amb la Colla Carnestoltes 2020 per tot l’eix comercial de la ciutat per tal de repartir els cartells i la programació del Carnaval 2020 fins arribar a la festa del “Traspàs de la Bomba”.

FESTA DE TRASPÀS DE “LA BOMBA”

A les 19.30 h | Al Guíxols Arena, la colla Torrats, Carnestoltes 2019, farà el traspàs de “La Bomba” a la colla Drink Team, Carnestoltes 2020, enmig d’una festa plena de sorpreses. L’animació anirà a càrrec de PEP CALLAU I LA CIA. PEPSICOLEN.

SOPAR DE COLLES i PRESENTACIÓ DEL CARNESTOLTES 2020

A les 21.30 h | Sopar popular de les colles de carnaval (cadascú se’l porta) a l’envelat del Guíxols Arena.

A les 22.30 h | Proclamació de les Padrines del Carnaval Ganxó 2020 i presentació del/la Carnestoltes 2020. L’animació de l’acte anirà a càrrec de PEP CALLAU.

A les 23.30 h | Ball i festa amb FUNDACIÓN IBIZA *Preu del tiquet: 2 € (inclou reserva de plaça). *Obertura de portes a les 21 h.


Del dilluns 17 al dijous 20 de febrer

VISITES DEL CARNESTOLTES

La Colla Drink Team visitarà les escoles, el centre ocupacional, les residències assistides i els casals d’avis per desitjar un bon Carnaval a tothom.


Dijous 20 de febrer

FESTA INFANTIL DE DISFRESSES

A les 17.30 h | Ball de disfresses infantil a l’envelat del Guíxols Arena amb l’espectacle PAÜRA de la CIA. LA BELLUGA. Berenar de pa amb xocolata per a tots els nens i nenes. *Entrada gratuïta. *Obertura de portes a les 17 h.

FESTA DE DIJOUS GRAS

A les 22 h | Acte de presentació del Carnaval a l’envelat del Guíxols Arena. Exhibicions a càrrec de Mistreet Dance Studio, pregó de les Padrines del Carnaval Ganxó i pregó inaugural del/la Carnestoltes 2020.

A les 23 h | Ball amb LA BANDA NEON i CELTIC DJ’S *Preu de l’entrada: 6 € sense consumició.


Divendres 21 de febrer

PRESENTACIÓ DE COLLES

A les 12 h | Acte oficial de presentació de les colles participants a la rua, pregó del Carnestoltes 2020 i exhibicions a càrrec de Mistreet Dance Studio a l’envelat del Guíxols Arena. Tot seguit Vi d’Honor a l’exterior de l’envelat. *Entrada gratuïta. *Obertura de portes a les 11.30 h.

RUA DEL DIVENDRES

A les 18 h | Desfilada de carrosses i comparses. Recorregut: Ctra. Girona (cantonada amb rambla Joan Bordàs), placeta Sant Joan, La Rambla (cantonada passeig del Mar).

BALL DEL TONGO

A les 24 h | Ball amb HOTEL COCHAMBRE i DJ ERNEST CODINA a l’envelat del Guíxols Arena. A la mitja part lliurament de premis de la Rua. *Preu de l’entrada: 7 € sense consumició. *Obertura de portes a les 23.30 h.


Dissabte 22 de febrer

FESTA INFANTIL I FAMILIAR

A les 11 h | Espectacle de carrer itinerant, “CARNESTOLTES, EL REI DELS POCASOLTES” de la CIA. ACTUA. Al finalitzar xocolatada popular a la Placeta Sant Joan. Recorregut: passeig del Mar (davant l’Ajuntament), La Rambla i placeta Sant Joan.


Diumenge 23 de febrer

RUA DEL MATÍ

A les 11 h | Desfilada festiva de les colles de carnaval. Recorregut: carrer Colom, passeig dels Guíxols i passeig del Mar.


Dimecres 26 de febrer

ENTERRAMENT DE LA SARDINA

A les 20 h | Seguici mortuori de les colles de Carnaval. Recorregut: Nau de les carrosses, c/Indústria, c/Cúbies, c/Hériz, av. Balears, av. Canàries. Final plaça Salvador Espriu.

SARDINADA POPULAR

A les 21 h | A la plaça Salvador Espriu, acte de comiat del Carnestoltes 2020 i lliurament dels premis especials a les colles locals. Ball i festa amb Nouso. Col·labora: Confraria de Pescadors de Sant Feliu de Guíxols.

VENDA ANTICIPADA D’ENTRADES A l’Oficina de Turisme (plaça Monestir s/n). Horaris: de dilluns a dissabte de 10 a 18 h. i diumenge de 10 a 14 h.

https://www.guixols.cat/carnaval