Carnet AMPA-FaPac, un carnet per a les famílies

UN CARNET PER A LES FAMÍLIES >>> Carnet AMPA-FaPaC Ja tenim aquí el Carnet AMPA-FaPaC, un carnet per a les famílies inscrites a les AMPAs federades a la FaPaC, i amb el que podem gaudir d’avantatges en les compres de productes i serveis de les cooperatives Abacus i Més Opcions.

Què és la FaPac?

La FaPaC és la federació d’AMPA més gran de Catalunya, tant a primària com a secundària. La seva missió és reforçar i defensar una educació pública de qualitat, catalana, laica, equitativa, integradora, inclusiva, gratuïta, democràtica i coeducativa. La FaPaC aplega el 95% de les AMPA de centres públics d’educació infantil i primària, el 66,1% d’instituts públics de secundària i el 18% de centres concertats, a més d’associacions d’escoles bressol, llars d’infants i centres d’educació especial. Compta amb més de 2.200 AMPA federades, que apleguen prop de 500.000 famílies i 670.000 alumnes a més de 750 pobles, viles i ciutats catalanes.

Avantatges del carnet…

1. Descomptes i altres avantatges: El Carnet AMPA-FaPaC ha nascut amb l’aliança de dues entitats de referència en el món de l’economia social i solidària: la cooperativa Abacus i la plataforma Més Opcions, que aplega Arç Corredoria d’Assegurances, Som Energia, BiciClot, Cos, Diva Hogar, Eticom, Fem Escala, Fem País, Fiare Banca Ètica i SocialCar. Això implica que el Carnet AMPA-FaPaC permet accedir amb avantatges i descomptes a una amplíssima gamma de productes i serveis com ara material escolar, llibres, música, joguines, assegurances, energies renovables, finances ètiques, telefonia mòbil, internet… 2. Acció social: Cada vegada que el fan servir, els usuaris d’aquest carnet contribueixen a enfortir l’acció social de la Federació gràcies al compromís d’Abacus i Més Opcions en la lluita contra la pobresa infantil i el combat contra les injustícies. La FaPaC treballa per una educació pública, de qualitat, catalana, laica, equitativa, integradora, inclusiva, gratuïta, democràtica i coeducativa. 3. Enfortiment del món associatiu: Un altre objectiu d’aquesta iniciativa és enfortir el món associatiu i incentivar les famílies que encara no formen de l’AMPA a associar-s’hi, ja que aquest és l’únic requisit per accedir a aquest carnet i als avantatges que ofereix.

Com es demana?

Totes les famílies que hi estiguin interessades poden demanar directament el carnet a la FaPaC o a través de la seva AMPA. Les AMPA també en poden fer comandes col·lectives per a totes aquelles famílies del seu centre que el vulguin.

Quan val?

El preu del Carnet és de 12 € (6 € per als qui ja són socis d’una d’aquestes dues cooperatives o cap cost si ja ho són de totes dues), que s’abonen una vegada i prou, i el carnet no té data de caducitat. Tots els detalls i el formulari de sol·licitud estan disponibles al web www.carnetfapac.cat banner_330x250okblau