Dani Jimenez Science Camps

Segur que alguna vegada l'has vist per la tele i has quedat impressionat amb els seus trucs i experiments. Molts menuts han après amb ell que la ciència pot ser fàcil, interessant, divertida i molt útil per entendre el nostre dia a dia... I aquest estiu, per acabar-ho de rematar, ha preparat un campus on no hi faltarà de res! El divulgador científic Dani Jiménez organitza el campus d’estiu més científic, divertit i participatiu que podreu trobar pels menuts (i no tan menuts) de 8 a 14 anys. S'ho passaran d'allò més bé amb un munt d’aventures, emocions, esports, natura, anglès i una gran dosis de ciència! Cada dia serà diferent, amb noves vivències i nous experiments! Aquest estiu els menuts viuran la ciència amb 7 dies plens d'emoció! home_collage_01-1

Science + English + Adventure

L’objectiu del Dani Jimenez Science Camps és “despertar la creativitat i l’interès pel món científic” a partir d’experiments, espectacles i jocs, i demostrar “el poder que té la ciència” per atreure l’atenció dels menuts. Per aconseguir-ho, en Dani Jiménez i el seu equip utilitzen una metodologia que es coneix amb les sigles STEAM (en anglès: Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Art i Matemàtiques) i que s’aplica en escoles de tot el món. En general, es tracta de fer pensar els nens i nenes de manera crítica incorporant la creativitat, l’espectacularitat i l’estètica. Hi haurà tallers de ciència cada dia i dos grans xous d'en Dani Jiménez. A més del programa científic, el Science Camp de Dani Jiménez té un calendari d’activitats d’aventura i esport, que es desenvolupen aprofitant l’entorn natural de La Molina. I s’ofereix també un reforç d’anglès amb un sistema lúdic “que impregna la vida quotidiana de l’estada”, amb monitors nadius que només es comuniquen en anglès.

Que no coneixes en Dani? Doncs t'expliquem qui és...

En Dani és un científic pioner en l’ús dels experiments com eina d’estimulació i aprenentatge. Va començar la tasca de divulgació científica a Catalunya Ràdio i alhora va entrar a treballar en la creació i posada en marxa del “CosmoCaixa”. 01_Experiment-amb-Dani6 Actualment presenta i crea els continguts científics del programa “Dinàmiks” del Canal Super 3, fa la secció d’experiments “MuyLab” de la revista Muy Interesante i col·labora a “La tribu de Catalunya Ràdio”. També dirigeix l’empresa de divulgació CreaCiència duent a terme més de 100 espectacles i tallers anuals i fent exposicions per museus.

Quan es fa?

Els Science Camps tenen una durada de 7 dies i 6 nits i hi ha 4 dates disponibles: Del 26 de juny al 2 de juliol / Del 3 de juliol al 9 de juliol / Del 10 de juliol al 16 de juliol / Del 17 de juliol al 23 de juliol.

On es fa?

Les estades seran a l’Aparthotel Guitart Resort & Spa Pista Llarga, situat a l’estació d’esquí de la Molina. Té accés directe a l’entorn de les pistes i a les activitats d’estiu que es desenvolupen a l’estació, a més de tenir piscina a les mateixes instal·lacions. e08a7e969d4cc7cf56a0455e38660cb5

Com inscriure-s'hi?

Doncs des del web del campus. Hi podeu reservar la vostra plaça a l'instant, fins el 10 de juny, amb una senzilla inscripció. Només us cal un correu elecrònic i una tageta de crèdit per a realitzar el pagament i fer la reserva.

Què més?

L’últim dia del campus es destinarà a fer una jornada de convivència de pares i fills. Tots els participants rebran un kit científic i un regal sorpresa com a record de l’estada. >>> Consulteu tota la informació del Dani Jimenez Science Camps aquí. Doncs res... si voleu i com a curiositat... podeu veure aquest vídeo on un grup de nens i nenes ha de triar si volen passar una estona jugant amb tauletes o si prefereixen fer experiments científics... Atenció amb la reacció dels alumnes!