Decoració de festes a la tardor

Hola! Tornem amb els consells per decorar la teva festa d'aniversari. Aquesta vegada et parlaré de com decorar la teva festa a la tardor.

Els nens i nenes que celebren la festa d'aniversari en els mesos de setembre fins a mitjans de desembre poden decorar la seva festa d'aniversari de moltes maneres. Per decorar la festa d'aniversari no cal fer-ho en un espai gran. Pots celebrar la festa en el parc, llogar un espai o fins i tot decorar la taula dels petits en un parc de festes infantils. Els colors d'aquesta temporada tornen a ser colors molt vius. Tons grocs, marrons, taronges, verds i roses. Per aquestes tonalitats hi ha moltes temàtiques que segur que al teu petit/a li agradarà.  

Temàtiques que pots utilitzar amb aquests colors

Animals de la selva, la granja, koala, panda, princeses... són temàtiques que no passen mai de moda. En aquesta festa es va utilitzar la temàtica de la selva, amb tons verds i taronja. Una de les temàtiques que més m'ha agradat dissenyar, ha estat la de Dragon ball. Els seus colors grocs criden molt l'atenció. Aquí podeu veure una temàtica amb tons roses i blaus. La festa de les petites Íngrid I Laura. Aquesta temàtica ha tingut molta repercussió a les xarxes socials. S'ha demanat molt, I se senten molt identificades les mares. Es relaciona el koala com un bebè: tot el dia penjat i abraçat de la seva mare. La veritat és que queden festes molt maques amb aquest color mint. Ah! I no ens podem oblidar de Halloween! Cada cop és una festa que se celebra més a les escoles i als pobles. Aprofita el moment per decorar la festa amb aquesta temàtica.

Foto via pinterest

T'agraden aquestes temàtiques? Hi ha moltes més al web! Visita www.mammadecora.com [separator type="thin"] Recorda que per ser lector/a de menutsGIRONA tens un descompte especial. Utilitza: menutsgirona Judit www.mammadecora.com