DESCONNECTA BEN A PROP DE CASA !

UNA ESCAPADA DE PROXIMITAT A TORROELLA – L’ESTARTIT – ILLES MEDES

Som a prop teu i et proposem una visita. L’entorn és espectacular, natura, activitats en família i platges per desconnectar uns dies sense anar gaire lluny.


La nostra franja litoral té una longitud d’aproximadament 15 km, 5’4 km dels quals són de platja i 9’7 km de costa rocallosa.

Platges de sorra fina i poca profunditat, petites cales on es pot arribar després d’una excursió a peu o amb barca, platges amb més profunditat, més salvatges vorejant el Parc Natural i prop de camins on comencen rutes per fer senderisme o bicicleta.

Vorejar la Costa del Montgrí de les Medes fins a l’Escala, una capbussada al mar, el vaixell amb fons de vidre per veure la vida marina.

Tot això i molt més és el que us proposem per a la vostra propera escapada.

L’oferta gastronòmica és també molt variada, cuina tradicional, cuina mediterrània, i altres especialitats del dia a dia  cuinades amb el “savoir faire” dels nostres restauradors, sempre productes de proximitat, km 0. Dels nostres productors al plat. Tot un plaer pels sentits.

Pel que fa activitats, l’estiu és l’escenari ideal, tot i els moment que estem vivint us oferim no avorrir-vos ni un minut. Sempre respectant i adaptant-nos a totes les normes sanitàries del moment.

Us proposem, les visites guiades d’estiu del Museu de la Mediterrània, els tallers familiars i sortides del Parc Natural del Montgrí les Illes Medes i el Baix Ter, i la programació del Viu l’Estiu!

A l’Auditori Teatre Espai Ter trobareu tot l’any un variada oferta musical, teatre, dansa i art escèniques que fan que la vostra estada a casa nostra sigui excepcional.

Altres espais culturals de referència a tenir molt en compte quan ens visiteu son:



ÀREA DE PROMOCIÓ DEL TERRITORI DE L’AJUNTAMENT DE TORROELLA
VisitEstartit