Desembrendansa

UN DESEMBRENDANSA PER CURAR L’ÀNIMA

Arriba la V edició del DesembrEnDansa en plena represa. Del 10 al 13 de desembre a Celrà, la dansa serà la protagonista

Del 10 al 13 de desembre se celebrarà a Celrà la V edició del cicle de dansa Desembrendansa, una edició inevitablement marcada per la incertesa del context de pandèmia que estem vivint.

Enguany el cicle DesembrEnDansa ja s’havia previst com a una edició especial pel fet de celebrar la seva cinquena edició i malgrat el context actual potser no serà exactament com la que es va dissenyar d’inici, però hi haurà dansa, moviment, cultura i emocions.

La programació del DesembreEnDansa, es desenvolupa en tres eixos principals: la formació, l’exhibició i la creació.

El cicle s’impulsa des de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Celrà amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Dansa de Celrà i L’Animal a l’Esquena i pretén unificar el compromís i la llarga trajectòria del municipi en les àmbits de la formació i en els projectes de creació d’arts escèniques.

La mostra, que es desenvoluparà durant quatre dies, tindrà lloc a diverses localitzacions del poble, concretament a L’animal a l’esquena (Mas Espolla), la plaça de l’Església, l’interior de l’Església, el Teatre L’Ateneu de Celrà, la Biblioteca Municipal i la Fàbrica de Celrà.


A menutsGIRONA destaquem l'espectacle específic per a infants a partir de 2 anys:

BLINK FLASH DUNCAN

Cia. Blink Flash
ATENEU DE CELRÀ
dissabte, 12/12/2020 17.30 h

Un bon vespre, mentre tothom dorm, una noia desencisada, un pèl trista i una mica avorrida, arriba a una platja. De sobte, el seu món buit comença a omplir-se de màgia, la Isa es descobreix creadora. Cada racó de la platja guarda un objecte que enceta un nou món amb un color, música i experiència propis. La Isa és una noia valenta i s’atreveix a jugar. El món ha canviat, és un lloc ple de possibilitats.

Us direm un últim secret: aquests objectes guarden experiències vitals d’Isadora Duncan. Els infants no la veuran, nosaltres tampoc, però ella ens haurà regalat un camí cap a la llibertat, cap a la descoberta del propi moviment, cap a la creativitat, cap a la il·lusió.


També els espectacles de carrer que són per a tots els públics.

ESPECTACLE DE HIP HOP X-MIX
Amb Alba Pérez i Ivan González
ESPECTACLE DE HIP HOP: THUCYDIDE
Amb Ainhoa Santana, Alba Pérez, Minerva Elias, Nuria Campa, Yvonne Bonura.
Lloc: Plaça de l’Església
Hora: 13.15 h
Preu: 1 € per reserva de cadira.

Nimfes de l’aigua, del vent, del foc, de l’aire i del bosc reivindiquen el poder de la feminitat i de la naturalesa que ens envolta. Desig d’unió i recuperació de la part interna més natural i pura dels humans.

FILLES D’EVA
Dansa Vertical
Façana de La Fàbrica de Celrà, davant Pl. de les Sardanes
Hora: 20.30 h
Preu: 1 € per reserva de cadira

Una peça de dansa vertical vertebrada sobre la poesia i el feminisme.


Més informació i venda d’entrades a www.ateneu.celra.cat. Tots els espectacles i tallers segueixen les mesures de seguretat i higiene marcades per les autoritats competents.