EL TEU NADAL A SFG

FIRA DE NADAL 2016

La Fira de Nadal de Sant Feliu de Guíxols té lloc a la Rambla d’Antoni Vidal. Una gran varietat de productes artesans i nadalencs t’esperen a la Fira de Nadal de la ciutat. I per als més petits tallers de manualitats.

[accordion] [item title="Dissabte 3 de desembre"] De 10 a 14 h i de 16 a 19 h | Parades de venda de productes artesanals amb temàtica nadalenca, a la rambla A. Vidal. De 10 a 12 h | Taller d’adults de cuina de Nadal: pica-Picas de Nadal. Dirigit per la chef Carme Picas a la cuina del restaurant El Ginjoler. Preu: 5 € (material inclòs). Cal inscripció prèvia. *Inscripcions anticipades a l’Oficina de Turisme (edifici del Monestir) fins 15 minuts abans de començar l’activitat. Places limitades. Més informació a turisme@guixols.cat al 972 82 00 51. A les 12 h | Contes de Nadal de les Germanes Baldufa: viu la màgia del Nadal descobrint les tradicions d’arreu del món i de Catalunya. A la placeta Sant Joan. Interpretat per la CIA Tanaka Teatre. Accés lliure.
D’11 a 13 h | Taller infantil de fang: donem llum i escalfor al Nadal fent unes petites llars de foc de fang, a la carpa de tallers de la fira. Dirigit per l’Escola d’art Taps. A partir de 7 anys. Preu: 5 €. *Inscripcions anticipades a l’Oficina de Turisme (edifici del Monestir)o el mateix dia de l’activitat, directament a la carpa de tallers de la fira. Places limitades. Més informació a turisme@guixols.cat o al 972 82 00 51.
D’11.30 a 13.30 h | Taller de manualitats infantil: farem una màscara de Ren, a la carpa de tallers de la fira. Dirigit per El Petit Art. Preu: 5 € (material inclòs). No cal inscripció prèvia. D’11.30 a 13.30 h | Taller infantil de llaminadures: fes-te les teves llaminadures de Nadal, a la carpa de tallers de la fira. Dirigit per Sucrart Guemo. Preu: 5 € (material inclòs). No cal inscripció prèvia. De 17 a 19.30 h | Taller d’adults de rebosteria de Nadal: elaborarem torrons de Nadal, a la cuina del restaurant El Ginjoler. Dirigit pel mestre pastisser Antoni Viñas de La Vienesa. Preu: 5 € (material inclòs). Cal inscripció prèvia. *Inscripcions anticipades a l’Oficina de Turisme (edifici del Monestir) fins 15 minuts abans de començar l’activitat. Places limitades. Més informació a turisme@guixols.cat o al 972 82 00 51. De 16.30 a 19.30 h | Taller de manualitats infantil: fes-te una quadre nadalenc, a la carpa de tallers de la fira. Dirigit pel Taller d’Art La Pinzellada. Preu: 5 € (material inclòs). Activitat per a totes les edats. No cal inscripció prèvia. De 16.30 a 19.30 h | Taller de rebosteria nadalenca: decora la teva super-galeta de Nadal, a la carpa de tallers de la fira. Dirigit per Sweet & Sugar. Preu: 2,5 € (material inclòs). Activitat per a totes les edats. No cal inscripció prèvia.
De 16.30 a 18.30 h | Taller d’scrap infantil: postals de Nadal, a la carpa de tallers de la fira. Dirigit per Scrapmaniàtics Associació. Preu: 5 €. *Inscripcions anticipades a l’Oficina de Turisme (edifici del Monestir). El mateix dia de l’activitat, directament a la carpa de tallers e la fira. Places limitades. Més informació a turisme@guixols.cat o al 972 82 00 51.
De 18 a 20.30 h (3 passes de 30 min)| Espectacle lluminós i itinerant de la CIA Brodas Bros: la llum del Sol no arriba al planeta degut al canvi climàtic, i els robots BR2 han de nodrir la humanitat amb la seva llum, creada a partir dels rajos solars. A la rambla A. Vidal, placeta Sant Joan i carrers adjacents. Accés lliure. [/item] [item title="Diumenge 4 de desembre"] De 10 a 14 h i de 16 a 19 h | Parades de venda de productes artesanals amb temàtica nadalenca a la rambla A. Vidal. A partir de les 12 h Christmas storytime: Elf’ Inventions: conta contes teatralitzat en anglès, a la placeta Sant Joan. Dirigit per l’Escola d’anglès Kids & Us. Accés lliure.
D’11 a 13 h | Elabora una guirnalda de Nadal, a la carpa de tallers de la fira. Dirigit per Scrapmaniàtics Associació. Preu: 5 €. *Inscripcions anticipades a l’Oficina de Turisme (edifici del Monestir). El mateix dia de l’activitat, directament a la carpa de tallers. Places limitades. Més informació a turisme@guixols.cat o al 972 82 00 51.
De 11.30 a 13.30 h | Taller de manualitats infantil: decora una figureta de guix nadalenca, a la carpa de tallers de la fira. Dirigit pel Taller d’Art La Pinzellada. Preu: 5 € (material inclòs). Activitat per a totes les edats. No cal inscripció prèvia. D’11.30 a 13.30 h | Taller infantil de llaminadures: fes-te les teves llaminadures de Nadal, a la carpa de tallers de la fira. Dirigit per Sucrart Guemo. Preu: 5 € (material inclòs). No cal inscripció prèvia. De 17 a 17.30 i de 18 a 18.30 h | Espectacle de teatre-musical: El Carilló de Nadal. Un rellotger posa en moviment els engranatges del carilló i diferents històries. A la placeta Sant Joan. Interpretat per la CIA La Tal. Accés lliure. De 16.30 a 19.30 h | Taller de manualitats infantil: fes-te un quadre nadalenc, a la carpa de tallers de la fira. Dirigit pel Taller d’Art La Pinzellada. Preu: 5 € (material inclòs). Activitat per a totes les edats. No cal inscripció prèvia. De 16.30 a 19.30 h | Taller de rebosteria nadalenca: decora la teva super-galeta de Nadal, a la carpa de tallers de la fira. Dirigit per Sweet & Sugar. Preu: 2,5 € (material inclòs). Activitat per a totes les edats. No cal inscripció prèvia. De 16.30 a 19.30 h | Taller infantil de llaminadures: fes-te les teves llaminadures de Nadal, a la carpa de tallers de la fira. Dirigit per Sucrart Guemo. Preu: 5 € (material inclòs). No cal inscripció prèvia. [/item] [/accordion]

ENCESA DE LLUMS DE NADAL 2016

Dos lampistes amb poca experiència però amb moltes ganes de treballar, seran els encarregats de l'encesa de llums de Nadal. Amb les eines més modernes del mercat i amb molt d’humor està garantit l’èxit de l’encesa. Segur que necessitaran l’ajuda del públic assistent per aquest moment tant especial, esteu a punt?
[accordion] [item title="PLAÇA SALVADOR ESPRIU /// Divendres 2 de desembre"] 17 h | Cantada “El Dimoni escuat” per part dels alumnes de totes les escoles de la ciutat. Col·labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. 17.10 h | Espectacle infantil “La Xispa i en Bombeta”: dos lampistes amb poca experiència però moltes ganes de treballar, seran els encarregats d’encendre els llums de Nadal de la ciutat de Sant Feliu de Guíxols. Segur que necessitaran l'ajuda del públic assistent per aquest moment tan especial, esteu a punt? 17.30 h | Encesa de llums de Nadal, i seguidament xocolatada popular. [/item] [item title="RAMBLA VIDAL CANTONADA CARRER MAJOR /// Divendres 2 de desembre"] 17.30 h | Cantada “El Dimoni escuat” per part dels alumnes de totes les escoles de Sant Feliu de Guíxols. 18 h | Espectacle infantil “La Xispa i en Bombeta”: dos lampistes amb poca experiència però moltes ganes de treballar, seran els encarregats d’encendre els llums de Nadal de la ciutat de Sant Feliu de Guíxols. Segur que necessitaran l'ajuda del públic assistent per aquest moment tan especial, esteu a punt? 18.30 h | Encesa de llums de Nada,l i seguidament xocolatada popular. 18.45 h | Tallers infantils de postals de Nadal i pinta el teu dibuix, també joc gegant del Twister, a càrrec de Creu Roja. * Durant tota la tarda Creu Roja farà recollida de joguines no bèl·liques a la mateixa carpa on realitzen els tallers ** Als arbres de la rambla Generalitat podreu trobar penjades les estrelles de desitjos de tots els nens i nenes de Sant Feliu de Guíxols. Cada escola disposarà d'un arbre. [/item][/accordion]

JA VENEN ELS REIS!

Visca els tres reis de l'Orient, / que porten coses a tota la gent, / una butifarra per la meva mare / i un got de ví pel meu padrí, / un tall de coca per la meva boca / i un tall de pa pel meu germà!
[accordion] [item title="Dilluns 2 de gener"]A les 19 h | Arribada del Patge Reial i recollida de cartes a les 20h al Museu d’Història de la Joguina.[/item] [item title="Dimarts 3 de gener"]A les 19 h | Arribada del Patge Reial i recollida de cartes a les 20h al Museu d’Història de la Joguina, a la rambla Generalitat i a la Plaça Salvador Espriu.[/item] [item title="Dimecres 4 de gener"]A les 18:30 h | Arribada per mar dels Carters Reials. Després, desfilada pels carrers del centre ciutat. Recorregut: Club Nàutic, passeig dels Guíxols, rambla Vidal, placeta Sant Joan, c/Hospital i plaça Monestir. Tot seguit Encesa de l’Estel de Nadal. Espectacle audiovisual al Monestir i desprès recollida de cartes amb l’assistència dels Carters Reials a la Porta Ferrada. [/item] [item title="Dijous 5 de gener"]A les 19 h | Cavalcada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. Recorregut: sortida zona esportiva Vilartagues, ctra. Girona, rambla Vidal, passeig del Mar, avda. Juli Garreta i plaça Monestir. Tot seguit Acte de Benvinguda i Lliurament de les Claus de la Ciutat. Espectacle audiovisual al Monestir i desprès recollida de cartes amb l’assistència dels Reis Mags d’Orient a la Porta Ferrada.[/item] [/accordion]

QUÈ MÉS?

Jo sóc el rei de la festa. M'agrada la xerinol·la. Quan tothom fa gresca, m'hi apunto per fer tabola. Qui s'enganxa a la Rodanxa? Rodanxa, rodanxa...sí! Un tramvia i una planxa, una planxa, una planxa! Qui no s'hi vulgui enganxar no jugarà!
[accordion] [item title="Divendres 2 de desembre"]Plaça Salvador Espriu: A les 17 h | Cantada “El Dimoni escuat” per part dels alumnes de totes les escoles de la ciutat. Col·labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Plaça Salvador Espriu: A les 17.10 h | Espectacle infantil “La Xispa i en Bombeta”: dos lampistes amb poca experiència però moltes ganes de treballar, seran els encarregats d’encendre els llums de Nadal de la ciutat. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Plaça Salvador Espriu: A les 17.30 h | Encesa de llums de Nadal, i seguidament xocolatada popular. Passeig del Mar (cruïlla amb c/Major): A les 17.30 h | Cantada “El Dimoni escuat” per part dels alumnes de totes les escoles de la ciutat. Col·labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Passeig del Mar (cruïlla amb c/Major): A les 18 h | Espectacle infantil “La Xispa i en Bombeta”: dos lampistes amb poca experiència però moltes ganes de treballar, seran els encarregats d’encendre els llums de Nadal de la ciutat. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Passeig del Mar (cruïlla amb c/Major): A les 18.30 h | Encesa de llums de Nada,l i seguidament xocolatada popular. * Als arbres de la rambla A. Vidal quedaran penjats els estels amb els desitjos de tots els nens de la ciutat. Passeig del Mar (cruïlla amb c/Major): 18.30 h | Tallers infantils: “fes una postal de postal de Nadal i “pinta el teu dibuix”. També joc gegant del Twister. Organitza: Creu Roja. * Durant la tarda Creu Roja recollirà a la carpa, joguines no bèl·liques solidaries. Passeig del Mar (cruïlla amb c/Major): De 17 a 18.30 h | Taller de creació d’un calendari d’advent, a l’Espai La Milana. Preu: 15 € per infant. Per a famílies amb infants d’1 a 4 anys. Més informació i inscripcions a espailamilana@gmail.com [/item] [item title="Dissabte 3 de desembre"]De 10 a 12 h i de 16 a 20 h | Fira de Nadal a la rambla A. Vidal Durant tot el dia amb motiu del Dia de l’Infant: recollida de joguines no bèl·liques, tallers infantil i inflables al passeig del Mar (cruïlla amb rambla A. Vidal). Organitza: Creu Roja. A les 21 h | Obra de teatre “Avui no sopem” de la CIA Focus, dins de la programació de teatre professional Guíxols Escena 2016. Al Teatre-Auditori Narcís Masferrer. Preu: 25 € (consulteu descomptes). Venda anticipada d’entrades a l’Oficina de Turisme o a www.codetickets.com. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.[/item] [item title="Diumenge 4 de desembre"]De 10 a 12 h i de 16 a 20 h | Fira de Nadal a la rambla A. Vidal D’11 a 13 h | 3à edició del Atrapatió al bosc de Les Bateries: segueix les instruccions, busca’l i atrapa’l. Gimcana familiar. Més informació i inscripcions al 679 781 130. Organitza: Centre Esquitx.[/item] [item title="Dimecres 7 de desembre"]A les 16 h | Actuació de la Coral Gesòria a L’Hospital de Gent Gran. Organitza: C Cívic Tueda.[/item] [item title="Divendres 9 de desembre"]A les 17 h | Quina tradicional nadalenca, amb regals pels guanyadors, al C Cívic Tueda. Organtiza: C Cívic Tueda A les 11 h | Taller de Tions. A l’Esplai Esquitx. Preu: 6 €. Més informació i inscripcions al 679 781 130. Organitza: Centre Esquitx.[/item] [item title="Dissabte 10 de desembre"]De 10.30 a 13 h | Taller de dolços de Nadal, a l’Espai la Milana. Preu: 15 € per infant (a partir de 5 anys). Més informació i inscripcions a espailamilana@gmail.com De 17 a 18 h | Taller infantil de pals de Tió a la rambla Vidal. Fes una compra a les botigues associades i et donaran un tiquet. Organitza: Associació Guíxols Comerç i Turisme.[/item] [item title="Dimarts 13 de desembre"]A les 20 h | Audició de Nadal de piano a l’Auditori de l’Escola de Música. Gratuït. Organitza: Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols.[/item] [item title="Dimecres 14 de desembre"]A les 18 h | Música nadalenca en el Pessebre de Pau Casals, a càrrec del musicòleg Josep M Garcia i Plaja, al C Cívic Tueda. Organitza: C Cívic Tueda. A les 20 h | Audició de Nadal d’adults a l’Auditori de l’Escola de Música. Gratuït. Organitza: Escola de Música.[/item] [item title="Divendres 16 de desembre"]De 17 a 18.30 h | Milana juganera de Nadal: joc lliure, a l’Espai La Milana. Preu: 15 € per infant. Per a famílies amb infants d’1 a 4 anys. Més informació i inscripcions a espailamilana@gmail.com A les 22 h | Concert de Nadal de les corals de la ciutat,a la parròquia del Monestir. Gratuït. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.[/item] [item title="Dissabte 17 de desembre"]A les 12 h | Orquestra de corda a 2 punts del centre de la ciutat. Gratuït. Organitza: Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols. A les 12 h | Cantada de Corals a càrrec dels alumnes de l’Escola de Música pels carrers de la ciutat. Organitzen: Escola de Música i Associació Guíxols Comerç i Turisme. A les 12 h | Christmas Storytime: Santa’s Elves, a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit. Dirigit per Kids & Us per a públic familiar. Accés lliure. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. De 17.30 a 18.30 h | Caga Tió. Vine a la rambla Vidal i caga el Tió amb nosaltres. Fes una compra a les botigues associades i et donaran un tiquet. Organitza: Associació Guíxols Comerç i Turisme. A les 18 h | Cantada de Corals a càrrec dels alumnes de l’Escola de Música pels carrers de la ciutat. Organitzen: Escola de Música i Associació Guíxols Comerç i Turisme. A les 18 h | Grup de violins i Grup de vent a 3 punts del centre de la ciutat. Organitza: Escola Municipal de Música.[/item] [item title="Diumenge 18 de desembre"]De 12 a 13 h | Escudellada a la rambla A. Vidal en benefici de la Marató de TV3. A les 12.30 h | els alumnes de la Coral de Cicle Inicial de l’Escola de Música faran una audició. Accés lliure. Organitza: Associació Guíxols Comerç i Turisme. Col·labora: Escola de Música. A les 13 h | Inauguració del Pessebre de la Porta Ferrada, a l’Arc de Sant Benet, amb les corals de la ciutat. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Col·labora: Escola de Música. De 8.30 a 14 h | Participa al 67è Aplec del Montclar. Pujada al cim del Montclar per canviar la senyera, i fer el tradicional pessebre de fang. Sortida: Urbanització Casa Nova. Accés lliure. Organitza: Centre Excursionista Montclar.[/item] [item title="Dimecres 21 de desembre"]A les 17 h | Actuació de la Coral Gesòria i berenar de Nadal al C Cívic Tueda. Organitza: C Cívic Tueda. A les 19 h | Concert de Nadal del alumnes de l’escola de Música al Teatre Narcís Masferrer. Gratuït. Organitza: Escola de Música.[/item] [item title="Divendres 23 de desembre"]A les 20.30 h | “Teatre comunitari” de la mà d’Art & Coop., dins de la programació de teatre professional Guíxols Escena 2016. Al Teatre-Auditori Narcís Masferrer. Pre general: 3 €. Venda anticipada d’entrades a l’Oficina de Turisme o a www.codetickets.com. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.[/item] [item title="Dilluns 26 de desembre"]A les 12 h | Audició i ballada de sardanes amb la Cobla Tres Vents, al passeig del Mar. Al final de l’actuació es rifarà un tortell. Organitza: Agrupació Amics de la Sardana de Sant Feliu de Guíxols. A les 18 h | “El poema del Pessebre” de Joan Alavedra amb música de Pau Casals al Teatre-Auditori Narcís Masferrer. Preu: 8 €. Venda anticipada d’entrades a l’Oficina de Turisme o una hora abans de l’espectacle a la taquilla del Teatre-Auditori. Organitza: Agrupació Teatral Benet Escriba. De 18 a 21 h | Tradicional Quina de Nadal a la Sala Las Vegas. Organitza: Ateneu Deportiu Guíxols.[/item] [item title="Dimarts 27 de desembre"]A les 11 h | Veniu a jugar a la Sala d’exploració del Museu d’Història (4a planta). Trobareu un espai de tallers i jocs dinamitzats per un educador. Edat recomanada: 4 a 12 anys (menors de 10 anys acompanyats d’un adult). Gratuït. Cal inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme o al 972 82 15 75 o museuhistoria@guixols.cat De 16 a 17 h i de 17 a 18 h | Taller infantil de cuina: ninots de neu nadalencs, dirigit pel Centre Esquitx, al C Cívic Vilartagues. Més informació al despatx de l’Associació (1r pis) o a associacio.vilartagues@hotmail.es. Organitza: Associació de Veïns Vilartagues.[/item] [item title="Dimecres 28 de desembre"]A les 11 h | Veniu a jugar a la Sala d’exploració del Museu d’Història (4a planta). Trobareu un espai de tallers i jocs dinamitzats per un educador. Edat recomanada: 4 a 12 anys (menors de 10 anys acompanyats d’un adult). Gratuït. Cal inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme o al 972 82 15 75 o museuhistoria@guixols.cat De 16 a 17 h i de 17 a 18 h | Taller infantil de marcs de fotos nadalencs, dirigit pel Centre Esquitx, al C C ívic Vilartagues. Més informació al despatx de l’Associació (1r pis) o a associacio.vilartagues@hotmail.es. Organitza: Associació de Veïns Vilartagues.[/item] [item title="Dijous 29 de desembre"]De 16 a 17 h i de 17 a 18 h | Taller infantil de penjolls d’arbre, dirigit pel Centre Esquitx, al C Cívic Vilartagues. Més informació al despatx de l’Associació (1r pis) o a associacio.vilartagues@hotmail.es. Organitza: Associació de Veïns Vilartagues.[/item] [item title="Divendres 30 de desembre"]De 16 a 17 h i de 17 a 18 h | Taller de capsetes pels desitjos de Cap d’Any, dirigit pel Centre Esquitx, al C Cívic Vilartagues. Més informació al despatx de l’Associació (1r pis) o a associacio.vilartagues@hotmail.es. Organitza: Associació de Veïns Vilartagues.[/item] [item title="Dissabte 31 de desembre"]A les 18 h | Sant Silvestre Ganxona (prova no competitiva sense classificació). Inscripcions a les 17 h. Recorregut: jardins J. Garreta, punta del Moll, Port Salvi, i tornada als jardins J. Garreta. Més informació a www.clubaquaticxaloc.com. Organitza: Club Aquàtic Xaloc. Col·labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. *Porteu-vos la gorra de Pare Noël per marcar-la. A les 21 h | Sopar, ball i cotilló de Fi d’Any, a càrrec del grup Leo i Rosamari, al C Cívic Tueda. Organitza: C Cívic Tueda. A les 00.30 h a Cas Romagué- Casa Irla, Festa de Cap d’Any amb DjLU. Entrada gratuïta. De les 00.30 a les 5 de la matinada | Revetlla de Cap d’Any amb el grup Atrium i Dj., a la Sala Las Vegas. Preu: 30 €(inclou consumició, cava barra lliure, torrons i cotilló. Més informació i reserves al 679 509 990.[/item] [item title="Diumenge 1 de gener"]A les 13 h | Tots a l’aigua!. Primer bany de l’any. Organitzen: Club Aquàtic Xaloc i CE Montclar. Col·labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. De 18 a 21 h | Tradicional Quina de Nadal a la Sala Las Vegas. Organitza: Ateneu Deportiu Guíxols.[/item] [item title="Dilluns 2 de gener"]A les 19 h | Arribada dels Patges Reials i recollida de cartes fins les 20 h, al Museu d’Història de la Joguina. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.[/item] [item title="Dimarts 3 de gener"]A les 19 h | Arribada dels Patges Reials, i recollida de cartes fins les 20 h, al Museu d’Història de la Joguina, a la rambla Generalitat i a la plaça Salvador Espriu. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.[/item] [item title="Dimecres 4 de gener"]A les 18.30 h | Arribada per mar dels Carters Reials. Després desfilada pels carrers de la ciutat. Recorregut: des del Club Nàutic, passeig dels Guíxols, rambla A. Vidal, placeta Sant Joan, c/ Hospital i plaça Monestir. A continuació encesa de l’Estel de Nadal del Monestir amb un espectacle audiovisual, i recollida de cartes amb l’assistència dels Carters Reials, a la Porta Ferrada. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.[/item] [item title="Dijous 5 de gener"]A les 19 h | Cavalcada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. Recorregut: des de la zona esportiva Vilartagues, ctra. Girona, rambla A. Vidal, passeig del Mar, av. Juli Garreta i plaça Monestir. A continuació acte de benvinguda i lliurament de les Claus de la ciutat a Ses Majestats amb espectacle audiovisual, i recollida de cartes amb l’assistència dels Carters Reials, a la Porta Ferrada. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. [/item] [/accordion]

I TAMBÉ...

Branca rompuda pel vent espectral / -un dia plena de fulles i rama!-, / dóna'ns la flama, la flama, / la flamano de cap negra foguera del mal, / sinó la flama del foc de Nadal.
[accordion] [item title="GANXÓ PARC - PARC INFANTIL DE NADAL"]Dies 27, 28, 29, 30 i 31* de desembre, 2 i 3 de gener. Horaris: de 10.30 a 13.30 h i de 17 a 20 h Al Pavelló Municipal d’Esports La Corxera Preu nen/a: 3 € (1 sessió matí o tarda) o abonament de 10 sessions a 15 €. Edat: d’1 a 14 anys. *únicament horari de matí. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols [/item] [item title="CURS DE MÀGIA a càrrec de l’il·lusionista Xevi"]Dies 27, 28 i 29 de desembre a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit. Horaris: de 10 a 12 h Preu nen/a: 20 € tot el curs. Edat: de 8 a 12 anys. Inscripcions prèvies a la Biblioteca (972 32 40 57) o al c/e: biblioteca@guixols.cat. Places limitades. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols Dia 30 de desembre a les 11 h, cloenda del curs al “Ganxó Parc” amb tots els participants.[/item] [item title="TALLER DE FANALETS"]Horari de tarda (17 a 19 h): dies 27, 28, 29 i 30 de desembre, 2, 3 i 4 de gener Per a inscripcions i més informació: Museu de la Joguina (972 82 22 49) o botiga@museudelajoguina.cat Preu: 4 € per fanalet (material inclòs) [/item] [/accordion]