Expressar a través de les imatges

Fa uns dies us anunciàvem que la Casa de Cultura de Girona acull fins al 28 de novembre, Il·lustramons, la primera mostra d’il·lustració creada per acostar aquesta tècnica a infants i joves.

Ho fa a través de les obres de Wäwä Ilustration, el nom artístic de la figuerenca Alba Falgarona (Figueres, 1985).

Wäwä Ilustration va estudiar Belles Arts a la Universitat de Barcelona i va fer diversos cursos d’il·lustració a les Escoles Joso i a l’Escola Francesca Bonnemaisson de la mateixa ciutat. Mica en mica va començar a fer-se lloc al món de la il·lustració. Actualment treballa des del seu estudi situat al costat dels Aiguamolls de l’Empordà.

L'exposició fa un recorregut per diferents treballs de l’artista: il·lustracions sobre la natura, imatges relacionades al seu entorn més proper com són els animals dels aiguamolls de l’Empordà; murals que decoren les parets d’una biblioteca o una depuradora; cartells per a fires o festes majors; contes amb personatges sorprenents; o portades de discs, entre d’altres.


Dibuixants, il·lustradors, dissenyadors gràfics... hi ha moltes maneres per anomenar les persones que s'expressen a través de les imatges. Cada il·lustrador té un estil diferent, utilitzen tècniques i materials diversos i amb aquest cicle es vol donar a conèixer l’art de dibuixar als més petits ja que el seu món és ple d’imatges i dibuixos.


A menutsGIRONA volem acostar aquest món als petits de la casa, com?

Donant-los l'oportunitat de preguntar-li a la Wäwä qualsevol dubte o curiositat que tinguin relacionat amb el món de la il·lustració perquè ella mateixa ens les pugui contestar. I sabeu què? Entre totes les preguntes rebudes sortejarem una làmina de la Wäwä titulada: "Castells de colors" (2017) En aquesta il·lustració l'artista representa imaginaris, un món de somins i desitjos. 

Que com ho podeu fer? Doncs molt fàcil, només tenim 2 requisits:

  1. Per participar, heu de ser subscriptors de menutsgirona. Què? Que encara no ho sou?
  2. Deixeu la pregunta que us agradaria fer-li a la Wäwä en aquesta entrada... I ja entrareu en el sorteig.

Amb totes les preguntes que ens feu arribar prepararem una super entrevista per la Wäwä perquè ens les pugui contestar.

*El sorteig queda obert fins al dijous 5 de novembre a les 24 h.

MOLTA SORT, COLLA!