Família intrèpida

Gaudeix d'una vivència extraordinària en família on coneixereu els personatges més intrèpids de la nostra història, descobrireu els millors racons de la Costa Brava i Pirineu de Girona, us apassionareu amb la gent del territori i viureu noves sensacions per (re)connectar amb els membres de la vostra família.

Vols viure noves aventures intrèpides que us emocionaran? Trepitjar llocs salvatges que us atraparan? Entrar en un món imaginari que us fascinarà? Descobrir personatges fantàstics que us captivaran?

La Família intrèpida ha estat donant moltes voltes sobre com està formada una família intrèpida i és que el model de família avui és tan ampli i divers com galàxies té l’univers. Per això, han pensat que és millor que ho decideixis tu! Que la família intrèpida està formada per tiets i nebots? Que està formada per avis i néts? Per pares i fills? Qualsevol tipus de combinació familiar entre adults i infants és perfecte per ser una família intrèpida! [separator type="thin"]

>>> On podem tenir una experiència intrèpida?

[columns_row width="third"] [column]

La vida a les muntanyes Alberg Ruta del Ferro Sant Joan de les Abadesses

[/column] [column]

Els secrets de l’estany Alberg de Banyoles Banyoles

[/column] [column]

Pirates a la vista! Alberg Costa Brava Llançà

[/column] [/columns_row] [separator type="thin"]

>>> Els preus de la Família Intrèpida

Deixa't seduir pels paisatges, busca l'aire fresc, respira la tranquilitat i gaudeix amb la família intrèpida pel mateix preu a qualsevol dels Albergs Costa Brava Pirineu de Girona! [columns_row width="third"] [column][/column] [column][/column] [column][/column] [/columns_row]

>>> Què inclou un cap de setmana per a famílies intrèpides?

  1. Habitació privada: Cada família intrèpida disposarà d'una habitació per respectar la vostra intimitat, gaudir d'un espai propi i permetre el descans de petits i grans.
  2. Pensions completes: Dues nits amb tots els àpats inclosos (esmorzar, dinar i sopar), per tal que no hagueu de pensar en res més que gaudir amb la família intrèpida!
  3. Activitats familiars: Propostes pensades per a tota la família per descobrir el territori, explorar l’entorn natural i conèixer els personatges més intrèpids de la nostra història!

>>> Els albergs estan adaptats a les necessitats de la família intrèpida?

  • Disposem de trones i llitets de viatge, pels integrants més intrèpids i menuts de la família.
  • Trobareu sales de joc on compartir i conèixer altres famílies com la vostra.
  • Els horaris de les activitats estan pensats per garantir el descans dels nens.
  • Els menús són equilibrats i oferim productes per persones amb intoleràncies.
[columns_row width="fourth"] [column][/column] [column][/column] [column][/column] [column][/column] [/columns_row]

>>> Com són les activitats en què participarà la família intrèpida?

  • Les activitats són vivencials i experimentals, es realitzen d'una manera lúdica però totes elles tenen un caire educatiu.
  • Potencien caràcters propis de la comarca, de manera que són fàcils de fer a la zona on es proposen, però difícils de fer a altres llocs.
  • Les activitats són realitzades per educadors intrèpids de la zona que són grans coneixedors del territori.
  • Es proposa conèixer el territori a partir d'històries de personatges intrèpids que ens ajudaran a descobrir la història i l’entorn natural.
[separator type="thin"]

Regala('t) Família Intrèpida!

Regala una experiència Família Intrèpida als teus fills, néts, nebots i amics! Amb el Xec Regal Família Intrèpida ells podran triar la data i l'experiència que més els agradi!!!
 

>>> Descobreix totes les experiències!

[separator type="thick"]

MÉS INFORMACIÓ

[button content="FAMÍLIA INTRÈPIDA" color="blue" text="white" url="http://www.familiaintrepida.cat/" openin="_blank"] [button content="MAIL" color="blue" text="white" url="mailto:marta@familiaintrepida.cat" openin="_blank"] [button content="TEL" color="blue" text="white" url="tel:+34616433588" openin="_blank"]