Festa de la tardor

Aquesta tardor, vine a Sant Feliu de Guíxols i celebra la castanyada passejant entre zombis al passatge del terror i fent tallers per a tots els gustos. No t'ho perdis! 

DISSABTE 26 D'OCTUBRE

Hora del conte en anglès: PhantomManor. Kids&Us. A les 12 h  A la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Gratuït.

[separator type="thin"]

DIJOUS 31 D'OCTUBRE

Passatge del Terror De 20 a 22 h Als Jardins del Monestir (entrada per la plaça Abadia).  Preu: 3€. Venda d'entrades anticipades a la Llibreria Nobel (C/ Joan Maragall, 4), Perruqueria Neus Patón (C/ Sant Antoni, 32) i Agència B The Travel Brand (C/ Alacant, 60). Venda on-line: www.entrapolis.com. En cas que quedin entrades lliures es podran adquirir pel mateix dia a la taquilla del Monestir. Activitat per a tots els públics. No recomanable per a persones amb problemes cardiovasculars i embarassades. Organitza: Associació de Festes Ganxones. [separator type="thin"]

DIVENDRES 1 DE NOVEMBRE

D’11 a 13 h A la placeta Joan Maragall Castanyada. Activitat gratuïta amb l’entrada del Passatge del Terror. Taller de màscares de Halloween. A càrrec de Pili Pérez. Preu: 4€. Taller de carbasses de Halloween. Preu: 3€ Conte de Halloween i taller d’slime, tot en anglès. A càrrec de Mico’s. Preu: 3€. Pinta una samarreta amb fulles de tardor. Preu: 6€ Demostració de jocs de taula moderns per a adults i nens acompanyats d’adults. Vine a jugar! A càrrec de l’associació El Gremio i Festivalia. Gratuït. De 18,30 a 20,30h. A la plaça del Monestir. Maquillatges zombies. A càrrec de Cristina de Z-Infection. Preus: pintura i sang 3€, pròtesi i làtex 5€. Demostració de jocs de taula moderns per a adults i nens acompanyats d’adults. Vine a jugar! A càrrec de l’associació El Gremio i Festivalia. Gratuït. Passatge del Terror De 20 a 22 h Als Jardins del Monestir (entrada per la plaça Abadia). Preu: 3€. Venda d’entrades anticipades a la Llibreria Nobel (C/ Joan Maragall, 4), Perruqueria Neus Patón (C/ Sant Antoni, 32) i a l’Agència B The Travel Brand (C/ Alacant, 60). Venda on-line: www.entrapolis.com. En cas que quedin entrades lliures es podran adquirir pel mateix dia a la taquilla del Monestir. Activitat per a tots els públics. No recomanable per a persones amb problemes cardiovasculars i embarassades. Organitza: Associació de Festes Ganxones.

[separator type="thin"]

DISSABTE 2 DE NOVEMBRE

D’11 a 13 h Al passeig del Mar Xocolatada popular. Gratuït Circuit esportiu amb jocs d’animació. A càrrec del Centre Ohana. Gratuït Taller pintacares. A càrrec del Centre Ohana. Preu: 2€ De 18,30 a 20 h A la plaça del Monestir Taller màscares de Halloween. A càrrec de Pili Pérez. Preu: 4€ Fes el teu personatge terrorífic. A càrrec de l’Associació de Festes. Gratuït. Jocs variats familiars. A càrrec de l’Associació de Festes. Gratuït. Passatge del Terror De 20 a 22 h Als Jardins del Monestir (entrada per la plaça Abadia). Preu: 3€. Venda d’entrades anticipades a la Llibreria Nobel (C/ Joan Maragall, 4), Perruqueria Neus Patón (C/ Sant Antoni, 32) i a l’Agència B The Travel Brand (C/ Alacant, 60). Venda on-line: www.entrapolis.com. En cas que quedin entrades lliures es podran adquirir pel mateix dia a la taquilla del Monestir. Activitat per a tots els públics. No recomanable per a persones amb problemes cardiovasculars i embarassades. Organitza: Associació de Festes Ganxones. Discomòbil De les 22..30 fins a la 1 h Hi haurà servei de bar i foodtrucks a la plaça del Monestir des de les 18h fins acabar les activitats.

[separator type="thin"]

[separator type="thick"]

MÉS INFORMACIÓ 

www.visitguixols.com turisme@guixols.cat T. 972 82 00 51