FESTIVAL CASTELL DE PERALADA

El somni d'una nit d'estiu. El conjunt medieval del Castell de Peralada és l’escenari del Festival Castell de Peralada durant els mesos de juliol i agost. L’Auditori, situat dins dels jardins del Parc Castell, és l’espai idoni per als concerts a les nits d’estiu. L’Església i el Claustre, en canvi, acullen recitals, concerts de cambra i òperes de petit format. Història i prestigi identifiquen el Festival que, tant per les seves propostes artístiques com per l’excepcionalitat del marc en el qual es desenvolupa, situa aquesta localitat medieval al centre cultural i d’oci de les nits estivals de la Costa Brava.

[separator type="thin"] A menutsGIRONA us proposem dos dels seus espectacles, que es poden gaudir en família. [infobox maintitle="El Quijote del Plata / BALLET NACIONAL SODRE – URUGUAY" subtitle="Divendres, 26 de juliol de 2019 | 22 h | Auditori Parc del Castell    El Quixot ballarà a l’Auditori Parc del Castell" bg="blue" color="white" opacity="off" space="30" link="no link"]

El ballet Nacional Sodre debuta a Peralada amb una sorprenent coreografia sobre la figura universal del Quixot  de la Manxa i la del cèlebre personatge uruguaià Arturo E. Xalambrí, un personatge apassionat, excèntric i extraordinari, responsable que a Montevideo es conservi una de les col·leccions de llibres de Cervantes més grans de l’Amèrica Llatina. Un espectacle que enllaça amb la història de Peralada, ja que homenatja la passió cervantina  i el col·leccionisme de Don Quixot, del qual la Biblioteca del Castell de Peralada n’és un clar exponent.

En aquest espectacle, els ballarins i les ballarines del Ballet Nacional Sodre aniran entrant i sortint de la magistral biblioteca de Xalambrí i en cada escena explicaran, en forma de ball, les aventures inspirades en el Quixot.

[separator type="thin"] [infobox maintitle="DAMARIS GELABERT Presenta Naturalment" subtitle="Dimarts, 13 d’agost de 2019 | 20 h | Auditori Parc del Castell  Nenes i nens, arriba al Petit Peralada el fenomen Dàmaris Gelabert" bg="blue" color="white" opacity="off" space="30" link="no link"]

Després de passar pels escenaris dels principals festivals d’estiu, arriba la Dàmaris el 13 d’agost al Festival Peralada amb l’espectacle d’un dels seus darrers discs, Naturalment!

Un espectacle ple de color i màgia que va des de la música mediterrània fins al country passant pel rock, la rumba i la bossa nova. Cançons per gaudir de bona música en família que ens ajuden a transmetre i a reafirmar valors tan fonamentals com la importància d’escoltar la gent gran, de menjar saludablement, de respectar i estimar els animals, de llegir o de cuidar els amics. No et perdis aquest concert per gaudir amb tota la família.

Entra a www.festivalperalada.com i gaudeix del Descompte Familiar

[separator type="thick"]

I ATENCIÓ! Estigueu atents a les properes agendes perquè hi haurà sorpreses!