Festivalot 2018

El Festivalot, el festival de la música en família, ja consolidat com un festival de referència entre el públic familiar d'arreu de Catalunya i de la província de Girona, celebra la seva quarta edició, els dies 2 i 3 de juny de 2018.
Les famílies que vinguin al Festivalot podran veure concerts i espectacles de diferents estils musicals. Tots els concerts programats estan especialment pensats per als més petits (volums reduïts, formats breus, horaris diürns) i tenen l’objectiu de fer cantar, ballar i experimentar amb la música a tota la família.

Novetats

El Festivalot es trasllada a l’Auditori de Girona. Per la comoditat del públic i l’ampliació de la seva oferta, el Festivalot traslladarà els seus concerts de pagament a la Sala Montsalvatge i la Sala de Cambra i muntarà dos escenaris gratuïts al davant del recinte, sota l’ombra dels plàtans de la Devesa.

>>> Més informació aquí. >>> Consulteu els espais del Festivalot aquí.

Festivalot solidari i obert a tothom

El festival repetirà l’acció de cada any d’editar un CD solidari amb un recull de cançons dels artistes programats. Tots els beneficis recollits amb el CD d’enguany es destinaran a l’Associació sense ànim de lucre Xaropclown.

El Festivalot també col·labora amb la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Girona, Dipsalut i algunes associacions i organitzacions sense ànim de lucre per a fer del Festivalot un festival familiar integrador i obert a tothom.

Activitats, avantatges i serveis

Zones de joc, descans i lactància El Festivalot habilita diferents espais que inclouen zones de descans, joc, lactància, microones per escalfar el menjar dels petits o aparcaments de cotxets. Tot està pensat per a al comoditat de les famílies durant el festival. Activitats paral·leles Paral·lelament als concerts del Festivalot, s’oferiran diverses activitats relacionades amb la música i alguns equipaments de la ciutat oferiran portes obertes o visites guiades per al públic del festival. Motxilla Festivalot Tots els nens i nenes que hagin comprat una entrada per al Festivalot rebran com a regal una motxilla plena de sorpreses que podran recollir al punt d’informació del festival*. *Fins exhaurir existències

Entrades i funcionament

  • 2 entrades 20 euros
  • 3 entrades 25 euros
  • 4 entrades 30 euros

*descomptes per a famílies monoparentals i famílies nombroses

*Els nens i nenes de 0 a 3 anys que no ocupen seient no paguen entrada en els concerts de Blaumut, Els Catarres, Mishima, La Tresca i la Verdesca i Manu Guix. Als concerts de Dàmaris Gelabert, els nens i nenes menors d’1 any que no ocupen seient no paguen entrada. A Hits, Concert per a nadons, tots els nadons i adults paguen entrada. L’organització es reserva el dret de demanar algun tipus d’acreditació d’edat per al seu accés.

>> Compreu les vostres entrades aquí.
[separator type="thin"]

I atenció... A menutsGIRONA regalem entrades pels concerts de pagament!!!

00_Damaris [separator type="thin"] 1 pack de 4 entrades  DAMARIS GELABERT DISSABTE 2 DE JUNY  - AUDITORI DE GIRONA 15.30 h Els nens i nenes menors d'1 any que no ocupin seient no cal que paguin entrada. [separator type="thin"]

Dàmaris Gelabert, tot un referent dins del panorama musical infantil gràcies a l’harmonia i el ritme inconfusible de les seva música, torna enguany al Festivalot per portar-nos clàssics com “Bon dia”, “Tu” o “Els dies de la setmana” juntament amb temes del seu disc Naturalment. Cançons amb alt contingut pedagògic i de gran qualitat musical que a part de divertir els més petits, els transmeten valors mentre canten a ple pulmó. Una ocasió perfecta per viure un gran concert familiar.

[separator type="thick"] [separator type="thin"] 1 pack de 4 entrades MISHIMA DIUMENGE 3 DE JUNY - AUDITORI - SALA DE CAMBRA 10.45 i 12.30 h Els nens i nenes de menys de 3 anys que no ocupin seient no han de pagar entrada. [separator type="thin"]

Ep! que els Mishima no són tan seriosos com semblen! i qui no s’ho cregui, que vingui al concert del Festivalot, on la banda demostrarà que ells també són pares i que saben bé com tractar el públic familiar. Pares i mares fans de la banda, finalment podeu anar a un concert en horaris decents. Nens i nenes, no patiu que tot i tenir nom d’escriptor maleït japonès, els Mishima més enrotllats i simpàtics vénen fins a Girona per apropar-vos la seva música i transformar-vos en nous petits fans incondicionals.

[separator type="thick"] [separator type="thin"] 1 pack de 4 entrades HITSConcert per a nadons DISSABTE 2 DE JUNY  - AUDITORI DE GIRONA 10, 11 i 12 h DIUMENGE 3 DE JUNY  - AUDITORI DE GIRONA 10, 11 i 12 h Tots els nadons i acompanyants paguen entrada [separator type="thin"] Després d’haver exhaurit totes les entrades  a la seva estrena de la passada edició del Festivalot, torna HITS. Concert per a nadons. Un concert- descoberta que vol apropar grans hits de la música als més petits i petites. Però què és un hit? De Mozart a Pulp; d’Amy Winehouse a Bob Marley; de Nirvana a Police o U2. Una cançó que arriba a la teva vida per quedar-se. Un tema que no pots parar de sentir dins el teu cap només escoltant-lo una vegada. Una cançó que enganxa. Una tornada que no et pots treure del cap. Els nens i nenes tenen una sensibilitat especial per la música i detecten quan una cançó és un hit igual que ho fem els adults. Automàticament, si la música els agrada, es posen a ballar i se’ls il·lumina la cara. Pares i nadons gaudiran d’aquest concert-descoberta. Els grans identificarem grans cançons que ens transporten a altres èpoques i a moments viscuts. Els petits potser les sentiran per primera vegada però de seguida detectaran que no es tracta de cançons normals sinó de HITS en majúscula. [separator type="thick"] [separator type="thin"] 1 pack de 4 entrades BLAUMUT  DISSABTE 2 DE JUNY  - AUDITORI DE GIRONA 10.30 i 12.15 h Els nens i nenes menors de 3 anys que no ocupin seient no cal que paguin entrada. [separator type="thin"]

Els Blaumut encara no havien vingut al Festivalot i això no es podia deixar passar ni un any més!. A través de la particular atmosfera que només ells saben crear, gaudirem de les cançons més conegudes del grup, entre altres sorpreses en un concert pensat per agradar a grans i petits.

[separator type="thick"]

[separator type="thin"] 1 pack de 4 entrades MANU GUIX  DIUMENGE 3 DE JUNY  - AUDITORI-SALA DE CAMBRA 15.30 h

Els nens i nenes de menys de 3 anys no cal que paguin entrada.

[separator type="thin"]

En Manu Guix i el seu piano aterraran al Festivalot per presentar l’últim disc de l’artista, Després de tot. El Cor Geriona Infantil els acompanyarà per cantar algunes cançons del musical d’èxit El Petit Príncep, del qual Manu Guix n’és el compositor.

[separator type="thick"]

[separator type="thin"] 1 pack de 4 entrades ELS CATARRES  DIUMENGE 3 DE JUNY  - AUDITORI DE GIRONA 10.30 i 12.15 h Els nens i nenes de menys de 3 anys que no ocupin seient no cal que paguin entrada. [separator type="thin"]

Parlar d’Els Catarres és parlar d’uns del grups més festius del nostres país. Potser és la seva tendència a la festa que fa que el seu seguici de petits fans i petites fans sigui infinit i el concert del festivalot és la millor oportunitat per veure’ls en directe i cantar i ballar amb les seves cançons. Després d’un any de descans, el trio d’Aiguafreda torna amb les piles carregades per presentar al Festivalot Tots els meus principis, el quart disc de la seva carrera.

[separator type="thick"]

[separator type="thin"] 1 pack de 4 entrades  PER UN INSTANT  DISSABTE 2 DE JUNY  - AUDITORI DE LA MERCÈ 11.15 h

Els nens i nenes de menys de 3 anys no cal que paguin entrada.

[separator type="thin"]

Un viatge ple de música on La Tresca i La Verdesca, per molts els millors en animació del país, ens mostra la seva faceta més personal. En aquest concert teatralitzat i participatiu, els nens i nenes podran viure per uns instants, records, anècdotes i somnis dels artistes. Lletres divertides, múltiples estils musicals diferents i una gran diversitat d’instruments.

[separator type="thick"]

Com pots aconseguir les entrades?

  1. Si encara no ets subscriptor de #menutsGIRONA >>> subscriu-te gratuïtament
  2. Escriu un comentari en aquest post escollint 1 dels 7 concerts al que t'agradaria anar i perquè.
El sorteig queda obert des d’avui divendres 23 de març i fins el dilluns 2 d'abril de 2018.

MOLTA SORT COLLA!!!

[separator type="thick"]

I per acabar, dir-vos que demà dissabte, 24 de març a les 18 h, teniu el concert gratuït per anar escalfant motors de:

Landry el Rumbero

No us podeu perdre aquesta oportunitat carregada d’energia pels més menuts! Landry el Rumbero porta anys fent ballar els més petits a ritme de rumba catalana, adaptant les cançons de sempre a aquest estil músical tan divertit.

[separator type="thick"]