FIMAG

Fimag és… LA MÀGIA!!!

Aquest mes de juny farà deu anys del naixement del festival de màgia FIMAG. Una dècada en la qual la màgia s’ha fet un lloc en l’imaginari festiu de Torroella i de tot el país. Malgrat tot, enguany celebrem la 9a edició del festival. I és que el món gira condicionat pels efectes d’una pandèmia que ens va escatimar la festa de l’any passat.


Hem adaptat espais, hem limitat aforaments, hem previst el compliment de totes les mesures higièniques i de seguretat vigents. I hem programat un festival per a totes i tots, amb espectacles sorprenents que ens faran veure que allò impossible es pot fer possible.

Repasseu atentament el programa ( www.fimag.cat ) i planifiqueu amb temps el vostre FIMAG. Per a una millor comprensió, els espectacles estan agrupats sota els epígrafs:

  • Gran Màgia (espectacles de gran format a l’Espai Ter)
  • Màgia 3 Estrelles (espectacles de format mitjà, al Cine Petit)
  • Màgia singular (màgia de prop, en espais singulars de la vila)
  • Màgia popular (per a tots els públics).

Espectacles especialment pensats per als més menuts

(activitats a 1€ - consulteu www.fimag.cat)

Cliff the Magician

Espectacle WOW!

Cinema Montgrí - Dissabte, 5 de juny. 11 h / 12.30 h / 16.30 h / 18.30 h

Espectacle THE MAGICAL MYSTERY TOUR

Cinema Montgrí - Diumenge, 6 de juny. 11 h / 12.30 h / 16.30 h / 18.30 h

En Cliff és un mag professional especialitzat en màgia infantil. Fa deu anys que va crear “Education is Magic” una nova forma d’aprendre anglès a través de la màgia. En porta més de 15 actuant en col·legis, teatres i festivals d’arreu d’Europa. Només durant el 2019 el van veure més de 20.000 nens i nenes.

Com a membre de la Fundació Abracadabra ha portat la seva màgia a hospitals, residències de gent gran i centres d’acollida.

Actuarà a l’escenari del Cinema Montgrí. Dissabte amb l’espectacle WOW! i diumenge amb THEE MAGICAL MYSTERY TOUR, amb dues sessions al matí i dues a la tarda cada dia.


Tallers de màgia

Dissabte amb la maga Melanie i diumenge amb la màgia de la Cristina, una activitat en grups reduïts per experimentar els primers trucs de màgia i perquè cada infant tregui el mag que duu dins seu.

Melanie

Convent dels Agustins. Dissabte 5 de juny. 11.30 h / 12.15 h / 13 h / 17 h / 17.45 h / 18.30 h

Un dia, la Melanie va sortir d’un espectacle del Mag Lari dient “Jo vull fer això!” Avui transmet els primers trucs als infants que hagin dit que de grans volen ser mags.


La Màgia de Cristina

Convent dels Agustins. Diumenge 6 de juny. 11.30 h / 12.15 h / 13 h / 17 h / 17.45 h / 18.30 h

Cada infant porta un mag dins seu. Només cal descobrir-lo. La maga Cristina ens ho demostra amb uns tallers que s’han convertit en tot un clàssic de cada FIMAG.


Tingueu en compte que cal entrada per a tots els espectacles. Us recomanem que feu la tria i us imprimiu les entrades des de casa, per estalviar cues. I sobretot… Deixeu-vos sorprendre, il·lusioneu-vos i gaudiu d’un festival que amb deu anys a l’esquena (i nou edicions) mira el futur amb il·lusió i optimisme.

Perquè FIMAG ÉS... LA MÀGIA!!!