Fira de Nadal

Del 8 al 10 de desembre podreu gaudir de la Fira de Nadal a Sant Feliu de Guíxols. Activitats, tallers infantils i per a adults, parades de venda de productes artesanals nadalencs i moltes coses més. 
A continuació us destaquem les activitats més familiars per viure la Fira de Sant Feliu de Guíxols en família!

[separator type="thin"]

DIVENDRE S 8 DE DESEMBRE  | De 10 a 14 h i de 16 a 20 h PARADES  Venda de productes artesenals nadalencs. A la rambla A. Vidal. | D'11 a 14 h i de 16 a 20 h PRÀCTICA DE SKATE I SCOOTER + EXHIBICIÓ I TRUCS Vine a practicar amb el teu skate i scooter, podràs fer pràctica lliure als mòduls de “quarter, funbox, kicker, rail i manualera”, que tindrem instal·lats al costat de la placeta Sant Joan. També hi haurà un monitor que t’ensenyarà els millors trucs per millorar en la pràctica del scooter o l’skate. Activitat dirigida per Ungravity Freestyle Company. No cal inscripció prèvia. Activitat per a totes les edats. * no t’oblidis del casc. I a la tarda tindrem una espectacular exhibició i trucs de l’equip de la botiga Maverick Surf Shop. | D'11.30 a 13.30 h TALLER DE MANUALITATS INFANTIL  Decora una pinya amb espelma per guarnir la taula de Nadal, a la carpa de tallers de la fira. Dirigit pel Taller d’Art La Pinzellada. Preu: 5 € (material inclòs). Activitat per a totes les edats. No cal inscripció prèvia. | D'11.30 a 13.30 h TALLER DE LLAMINADURES INFANTIL  2 brotxetes de llaminadures nadalenques, a la carpa de tallers de la fira. Dirigit per Cal Llaminer. Preu: 4 € (material inclòs). Activitat per a totes les edats. No cal inscripció prèvia. | D'11.30 a 13.30 h TALLER D'SCRAP INFANTIL  Postals de Nadal, a la carpa de tallers de la fira. Dirigit per Scrapmaniàtics Associació. Preu: 5 €. *Inscripcions anticipades a scrapmaniatics@gmail.com o directament a la carpa de tallers de la fira. Places limitades. | D'16.30 a 19.30 h TALLER DE REBOSTERIA INFANTIL  Decora la teva galeta gegant de Nadal, a la carpa de tallers de la fira. Dirigit per Sweet & Sugar. Preu: 3 € (material inclòs). Activitat per a totes les edats. No cal inscripció prèvia. | D'16.30 a 19.30 h TALLER DE MANUALITATS INFANTIL  Decora una pinya amb espelma per guarnir la taula de Nadal, a la carpa de tallers de la fira. Dirigit pel Taller d’Art La Pinzellada. Preu: 5 € (material inclòs). Activitat per a totes les edats. No cal inscripció prèvia.

[separator type="thin"]

DISSABTE 9 DE DESEMBRE  | De 10 a 14 h i de 16 a 19 h PARADES  Venda de productes artesenals nadalencs. A la rambla A. Vidal. | D'11.30 a 13.30 h TALLER D'SCRAP INFANTIL  Postals de Nadal, a la carpa de tallers de la fira. Dirigit per Scrapmaniàtics Associació. Preu: 5 €. *Inscripcions anticipades a scrapmaniatics@gmail.com o directament a la carpa de tallers de la fira. Places limitades.

D'11.30 a 13.30 h TALLER DE MANUALITATS INFANTIL Jugarem amb textures per fer un guarniment de Nadal molt original, a la carpa de tallers de la fira. Dirigit per l’Escola d’art Taps. A partir de 7 anys. Preu: 5 €. *Inscripcions anticipades a l’Oficina de Turisme (edifici del Monestir) o el mateix dia de l’activitat, directament a la carpa de tallers de la fira. Places limitades. Més informació a turisme@guixols.cat o al 972 82 00 51.

| D'16.30 a 19.30 h TALLER DE REBOSTARIA INFANTIL  Decora la teva galeta gegant de Nadal, a la carpa de tallers de la fira. Dirigit per Sweet & Sugar. Preu: 3 € (material inclòs). Activitat per a totes les edats. No cal inscripció prèvia.

| De 17 a 18 h TALLER INFANTIL DE PALS DE TIÓ A la rambla Vidal. Fes una compra a les botigues associades i et donaran un tiquet. Dirigit per l’Associació Guíxols Comerç i Turisme.

[separator type="thin"]

DIUMENGE 10 DE DESEMBRE  | De 10 a 14 h  PARADES  Venda de productes artesenals nadalencs. A la rambla A. Vidal. | D'11.30 a 13.30 h  TALLER DE MANUALITATS INFANTIL Decora una pinya amb espelma per guarnir la taula de Nadal, a la carpa de tallers de la fira. Dirigit pel Taller d’Art La Pinzellada. Preu: 5 € (material inclòs). Activitat per a totes les edats. No cal inscripció prèvia. | D'11.30 a 13.30 h TALLER DE LLAMINADURES INFANTIL  2 brotxetes de llaminadures nadalenques, a la carpa de tallers de la fira. Dirigit per Cal Llaminer. Preu: 4 € (material inclòs). Activitat per a totes les edats. No cal inscripció prèvia.
[separator type="thick"]

MÉS INFORMACIÓ 

www.visitguixols.com turisme@guixols.cat T. 972 82 00 51