Fira del pessebre

La programació de Nadal comença el dissabte 4 de desembre amb la Fira del Pessebre al centre de la ciutat.


Del dissabte 4 al dimarts 7 de desembre, torna la Fira del Pessebre al centre de la ciutat.

A la plaça d’Esteve Ferrer hi haurà les tradicionals casetes de fusta on els artesans pessebristes exposaran i vendran les seves escultures. I a la plaça Major, trobereu un espai amb els millor productes per regalar aquest Nadal fets per artesans i productors de la Garrotxa, un mercat de Nadal Km. 0. Des de la plaça Major, baixant pel carrer Ferrarons, a la plaça Pia Almoina i al llarg del carrer Alfons Vè hi haurà el mercat de Nadal amb les típiques parades plenes d’articles de Nadal (tions, arbres de Nadal, figuretes de pessebre…). Finalment, baixant pel carrer Major fins la plaça del Carme hi haurà parades al mercat d’artesania amb productes alimentaris i no alimentaris, tots ells fets a mà.


La Fira del Pessebre recupera les activitats de Nadal per a tota la família

La carpa ubicada a la plaça del Carme d’11 a 14 hores i de 16.30 19.30 hores. Aquest any també dues activitats: al passeig de la Muralla, els dies 4 i 5 de desembre.

Dissabte 4

La Fàbrica de sons
Companyia El drapaire musical
Un taller on els menuts podran construir instruments musicals amb material reciclat.
+5 anys

Qui va matar el meu conill?
Companyia Itinerània
Un escape room diferent, amb una misteriosa caravana que amaga un crim per descobrir. Els participants hauran de solucionar els enigmes per poder entrar a la caravana i resoldre el cas.
Tots els públics.


Diumenge 5

Construïm caganers del pessebre
Un taller de figuretes del pessebre
+5 anys

Teatrets mecànics
Companyia Peus de Porc
Els nens i nenes tindran l’oportunitat de manipular titelles tot intentant guanyar la partida al seu contrincant.
Tots els públics


Dilluns 6

Espai munta titelles
Companyia Galiot Teatre
Un taller on els menuts es convertiran en constructors titellaires tauletes de nit reciclades i un grapat de peces per muntar uns titelles molt peculiars amb cargols de fusta.
Infants acompanyats d’un adult.

Gegant Tió
A les 17 h
Una cercavila acompanyat de l’Esbart d’Olot i els Ministrers de la Bouera des de Sant Esteve fins la plaça del Carme. Un dels moments que més esperats pels petits de casa que sempre queden encantats amb els elements de la faràndula.


Dimarts 7

Constructors de somnis
Companyia Minimons
Un viatge de transformació i creixement on l’experiència del camí és tan important com el desenllaç de l’aventura, i se’ns planteja quin somni tenim? Un cop el tinguem clar podrem penjar-lo en l’arbre dels somnis.
Tots els públics.


Novetat - Fil Musical

Enguany hi haurà el Fil musical de Nadal durant els 4 dies de la Fira: el dissabte 4 i el diumenge 5 de 18 a 20 hores es podrà gaudir de nadales itinerants pel centre d’Olot de la mà del grup vocal Quartet Mèlt, guanyadors de la tercera temporada del concurs musical de TV3 Oh, happy day. El 5, 6 i 7 de desembre a la tarda, el Fil musical de Nadal tindrà lloc en 3 espais fixes del centre de la ciutat: pati de l’antic Hospital (Nadales en Swing i Men in Swing), plaça de l’Àngel (Double Chick i Bluebell Duet) i plaça del Mig (BKT Brass Band, Nadales en Swing i Nadales amb SUS4).