FOLIA

[infobox maintitle="FOLIA" subtitle="Divendres, 17 d’agost de 2018 | 22 h Auditori Parc del Castell de Peralada El Petit Peralada presenta “Folia” un espectacle de dansa, hip hop i músiques barroques." bg="blue" color="white" opacity="off" space="30" link="no link"] Folia abaixarà el teló de la 32a edició del festival Alt Empordanès. L’espectacle encarregat d’inaugurar Les Nuits de Fourvière, compta amb la col·laboració del Festival Castell de Peralada en una proposta artística tant original com captivadora. El coreògraf i director d’escena, Mourad Merzouki, figura del moviment hip hop des dels inicis de la dècada dels 90, inscriu la seva feina en una cruïlla de múltiples disciplines. Al voltant de la dansa urbana, Merzouki (que ha actuat en vàries ocasions al Mercat de les Flors), explora a Folia els ritmes populars de les tarantel·les italianes amb els músics del Concert de l’Hostel Dieu, sota la concepció musical de Franck-Emmanuel Comte. En força i nombre, s'apoderen d'una fusió de gèneres insòlita sota el signe de la compartició i la generositat.
Amb Folia, vull perseguir el que em motiva en cadascuna de les meves creacions: la presa de riscos, la confrontació, el diàleg amb l'altre. Dalt de l'escenari, músics i ballarins s'uneixen per donar lloc a una trobada sorprenent entre la música barroca, el ritme hip hop i la dansa
Explica el director d’escena. Sense perdre de vista les arrels del moviment, els seus orígens socials i geogràfics, aquesta confrontació permet obrir nous horitzons a la dansa i se’n desprenen punts de vista innovadors. Un viatge des del sud d’Itàlia fins al Nou Món; del repertori barroc cap a les músiques electròniques. Disset ballarins en escena amb música des del barroc a l’electrònica. Tota una experiència pels sentits que clausurarà el Festival i que no et pots perdre!

Compra les teves entrades amb descompte familiar.

[separator type="thin"]

I ATENCIÓ QUE HI HA SORPRESA!

Els amics del PETIT PERALADA ens han regalat 1 PACK FAMILIAR de 4 entrades per sortejar entre els nostres subscriptors. Hi voleu participar? Heu de ser subscriptors de menutsgirona i deixar un comentari en aquesta entrada dient: Hip hop, ballet clàssic, swing, rock 'n' roll ... Amb quina dansa els agrada més explorar als menuts de casa? *El sorteig queda obert fins el dimarts 14 d'agost a les 24 h.

MOLTA SORT COLLA!!!