GERONIMO STILTON

QUÈ? Geronimo Stilton / Festival Castell Peralada - Petit Peralada ON? Auditori Parc del Castell QUAN? Dilluns 14 d'agost de 2017 | 21 h PER A QUI? Per a menuts amants de la fantasia PREU De 15 € a 35 € COM ANAR-HI? Mira-ho +INFO Festival Peralada

Geronimo Stilton busca els set objectes màgics a Peralada

[separator type="thin"] El conjunt medieval del Castell de Peralada juntament amb els seus jardins, és l’escenari del Festival Castell de Peralada durant els mesos de juliol i agost. L’Auditori, situat dins dels jardins del Parc Castell de Peralada , és l’espai idoni pels concerts a les nits d’estiu. Història i prestigi identifiquen el Festival, que tant per les seves propostes artístiques com per l’excepcionalitat del marc en el que es desenvolupa, situa aquesta localitat medieval al centre cultural i d’oci de de les nits estivals de la Costa Brava. Geronimo Stilton torna al Regne de la Fantasia! I aquesta vegada no hi és per passar-hi uns dies de vacances, sinó perquè l’espera la missió més difícil, més misteriosa, més aventurera, més emocionant, més perillosa, més solitària i més màgica de totes! En aquesta ocasió, Flordiana li ordena que vagi a buscar els Set Objectes Màgics a Peralada. Tot plegat és estrany i molt misteriós. Una aventura de bigotis en què ens retrobarem amb personatges tan coneguts com el gripau Scribacchinus, la Flordiana de la Flor, l’encantador Boletus, la valenta Alys i molts d’altres! Una nova aventura musical farcida de misteri, d’emoció, de màgia, de cançons molt divertides i moltíssima fantasia!

Amb aquesta proposta, el Petit Peralada viurà una aventura màgica, un musical d’alta qualitat, una escenografia imponent, 21 cançons inèdites, un joc audiovisual sorprenent, en definitava, una nit de Fantasia al 100%!!!

I atenció colla! Tenim una sorpresa...

Els amics del Festival Castell de Peralada ens han regalat 1 PACK FAMILIAR de 4 entrades per sortejar entre tots els subscriptors per gaudir en família d'aquest fantàstic musical. Tan sols heu de contestar una pregunta deixant un comentari en aquest mateix post >>> Amb quin personatge us agradaria viure una aventura fantàstica?  *Teniu temps de participar en el sorteig fins el dimarts 25 de juliol a les 24 h.