ÍTACA FAMILIAR

Concerts d'El Pot Petit i Macedònia. Aquestes són les dues propostes que el festival ÍTACA, Cultura i Acció proposa a les famílies en l’edició d’aquest any per gaudir de dues de les bandes infantils més populars de casa nostra.

El Pot Petit

Diumenge 12 d'abril | 12 - 15 € | 18 h | Zona barraques de L'Escala

Per primer cop, el festival pograma el concert d’El Pot Petit amb un espectacle molt festiu i especial que tindrà lloc la tarda del 12 d’abril a l’Escala i que combina la música, els titelles, les danses. En aquest concert, els espectadors podran gaudir de la música en directe amb vuit músics dalt l’escenari i escoltar les cançons de diversos estils musicals que formen part dels tres discos de la popular banda: Canta amb el Pot Petit, Ritmes i Rialles i A l’aventura!. Un concert a peu dret amb el que petits i grans passaran una molt bona estona.

*Els nens i nenes de fins a 2 anys tenen l’entrada gratuïta.

+ informació


Macedònia

Dissabte 9 de maig | 12 - 15 € | 18 h | Auditori Teatre Espai Ter

Un mes més tard, el 9 de maig, el festival programa a l’Auditori Teatre Espai Ter el primer concert a les comarques gironines de la gira de comiat del grup infantil Macedònia, que ha decidit fer una aturada a partir del 2021 per recompondre, repensar i reorientar el projecte després de 20 anys trepitjant escenaris. Les cinc components actuals -la Noa, la Mar, la Lota, la Gina i l’Anna- presenten el seu últim disc que inclou alguns dels èxits de cadascuna de les generacions que han passat per la banda. Serà una oportunitat única per gaudir de les composicions d’un grup familiar de referència de l’escena musical catalana de les últimes dues dècades. L’actuació serà encara més especial, ja que comptarà amb la col·laboració dels nens i nenes de l'Escola Municipal de Música i Dansa de Torroella de Montgrí (EMMDT).

*Els nens i nenes de fins a 2 anys tenen l’entrada gratuïta sempre que no ocupin butaca.

+ informació


I atenció...

menutsGIRONA en col·laboració amb el festival, us volem oferir un descompte del 20% en el preu de les entrades dels dos concerts!

*Oferta limitada a les primeres 50 entrades venudes de cada concert i finalitza el 21 de febrer de 2020 a les 23.59 h.

* En el concert d’EL POT PETIT, els nens i nenes de fins a 2 anys tenen l’entrada gratuïta. / En el concert de MACEDÒNIA, els nens i nenes de fins a 2 anys tenen l’entrada gratuïta sempre que no ocupin butaca. / En els dos casos, es cobrarà 1€ per despeses de gestió per cada entrada de menor de fins a 2 anys.  

Per poder-vos beneficiar d’aquesta oferta cal que, en el moment de comprar les entrades, introduïu el codi de descompte:

ITACAMENUTS20

COMPRA AQUÍ LES TEVES ENTRADES