Juliol al CaixaForum

T’atreveixes a experimentar amb la mecànica i aventurar-te en el viatge del robot Rodabot? Vols conèixer la misteriosa vida dels faraons? O prefereixes construir gratacels per a la ciutat? Ho trobaràs tot al CaixaFòrum Girona. No t'ho perdis!

[separator type="thin"]

TALLER DE CIÈNCIA MÀQUINES I MECANISMES FANTÀSTICS MECANITZA'T AMB LEGO DIMECRES 3 DE JULIOL DE 2019 | 18.30 h // EXHAURIDES Sabies que quan obrim una porta o una aixeta o quan anem amb bicicleta fem servir una màquina simple? Les màquines simples són dispositius amb un o dos elements que ens simplifiquen les tasques habituals, ja que ens permeten, entre altres coses, aplicar força o moviment amb més comoditat, amb l'objectiu de facilitar-nos el dia a dia. En aquest taller investigarem el funcionament i els principis bàsics de les màquines simples com, per exemple, els engranatges, les rodes, els eixos o les palanques. T'atreveixes a acceptar el repte?
Activitat recomanada per a infants a partir de 5 anys. Preu: 3 € COM ANAR-HI? Mira-ho INFO I ENTRADES: CaixaForum

[separator type="thin"]

VISITA EN FAMÍLIA UN ENCÀRREC FARAÒNIC DIMARTS 2 i 9 DE JULIOL 2019 | 18.30 h  // EXHAURIDES Uneix-te a una visita pensada especialment per a famílies que inclou un recorregut per l'exposició i activitats participatives dins de l'espai expositiu. Conduïdes per un mediador, les visites es basen en un tema principal de l'exposició que es desenvolupa al voltant de les obres exposades.
Activitat recomanada per a famílies amb nens i nenes a partir de 8 anys. Preu: 3 € (50% de dte. clients CaixaBank) COM ANAR-HI? Mira-ho INFO I ENTRADES: CaixaForum

[separator type="thin"]

TALLER FAMILIAR DE CIÈNCIA EL VIATGE D'EN RODABOT DIMECRES 17 DE JULIOL 2019 | 18.30 h En Rodabot és un robot viatger que es vol escapar de la fàbrica en la qual treballa per descobrir món. Durant el camí sabrà quina és la seva vocació de debò... En aquest taller els més petits podran sentir el conte del robot viatger, entendran què és un robot amb la mostra d'algunes de les seves habilitats i podran muntar un petit titella que podran personalitzar com els agradi més. I, si fan volar la imaginació, podran veure com aquest fantàstic personatge roda, roda i roda pels camins del món.
Activitat recomanada per a infants de 4 a 8 anys. Preu: 3 € (50% de dte. clients CaixaBank) COM ANAR-HI? Mira-ho INFO I ENTRADES: CaixaForum

[separator type="thin"]

 
TALLER D'ARTS PLÀSTIQUES TORRES QUE GRATEN EL CEL DIMECRES 24 DE JULIOL 2019 | 18.30 h Amb unes dimensions formidables i formes arriscades, els gratacels s'han convertit en un símbol imprescindible de les grans ciutats. En aquest taller, a partir de diferents peces encunyades, aprendrem a dissenyar i construir un gratacels, i a donar-li una forma i una identitat pròpies que el converteixin en el futur gegant de la ciutat que construirem col·lectivament.
Activitat recomanada per a famílies amb infants a partir de 4 anys. Preu: 3 € COM ANAR-HI? Mira-ho INFO I ENTRADES: CaixaForum

[separator type="thin"]