LA CASA MÀGICA

[infobox maintitle="LA CASA MÀGICA, MUSEU DE LA IL·LUSIÓ I LA CURIOSITAT" subtitle="SANTA CRISTINA D’ARO, PUJADA DE L’ESGLÉSIA // De dijous a diumenge, a les 7 de la tarda. // 5 €" bg="blue" color="white" opacity="off" space="30" link="no link"] [columns_row width="half"] [column][/column] [column][/column] [/columns_row] Platja? Gelat? Piscina? Bicicleta? Com totes les vacances... però avui us proposem una activitat completament diferent, sorprenent i divertida; per a tothom: petits i grans, una visita a La Casa Màgica, Museu de la Il·lusió i la curiositat que trobareu a Santa Cristina d’Aro. La Casa Màgica és una masia catalana del segle XIX, situada a Santa Cristina d’Aro que des del 2002 acull el Museu de la Il·lusió i la Curiositat, la Col·lecció Xevi, una passejada per una vida dedicada a la màgia i l’il·lusionisme. [columns_row width="half"] [column][/column] [column][/column] [/columns_row] I què hi trobarem? Doncs tota una vida dedicada a la màgia donen per a molt! I si el responsable és una persona curiosa i inquieta com en Xevi,ens trobem davant d’una gran diversitat d’objectes relacionats amb aquest món
A la Casa Màgica trobarem una gran col·lecció d’aparells d’il·lusionisme de diferents èpoques, barrets, jocs de cartes de diferents formats, aparells de grans il·lusions, varetes màgiques, tarots, llibres i objectes vinculats a la màgia negra... Però també trobarem informació sobre l’il·lusionista Roca, que actuava en teatres ambulants a final del segle XIX.
Trobarem cartells i referències a Eric Weiss, vertader nom de Harry Houdini, la primera gran estrella global, un dels grans mestres de l’il·lusionisme, de l’escapisme i de l’autopromoció. I també una àmplia col·lecció d’autòmats de les més importants de Catalunya, gairebé tots relacionats amb el món de la màgia i l’espectacle. Sense oblidar l’excel·lent col·lecció de quadres de l’artista Josep Albertí, referent cultural de la Costa Brava. [columns_row width="half"] [column][/column] [column][/column] [/columns_row] No podem acabar la visita sense aturar-nos al Racó d’en Xevi, lloc d’homenatge a aquest il·lusionista que ha portat la màgia de la Costa Brava arreu del món... I si tot va bé, acabarem amb un petit espectacle de màgia.

+INFO: 607 23 79 11 667 29 25 00 casamagica@xevi-ilusionista.com