La cultura em toca

Il·lustració Daniela Carvalho

A menutsGIRONA ens adherim a les iniciatives que posen en valor la cultura i ajuden a defensar-la. Per aquest motiu ens unim i volem ser altaveu de la campanya "La Cultura em toca"

La cultura ens ajuda i ens dona vida però endèmicament ha estat en un segon pla pel que fa a la distribució de recursos. Arrel de la covid-19, la situació s’ha agreujat encara més i molts equipaments culturals, llibreries, botigues de música, museus… han hagut de tancar durant mesos, amb totes les conseqüències que això comporta. El sector cultural està en un dels moments més complicats de la seva història i per això volem impulsar la recuperació del consum cultural. En la situació actual la cultura és més necessària que mai i és el moment d’ajudar-la entre tots els que l’estimem.


La cultura sempre ha format part de menutsGIRONA, de fet, és una de les seves raons de ser. Perquè creiem que la cultura ha de formar part de les nostres vides des de ben petits, i per això la compartim amb tota la colla! La cultura ha de formar part del progrés per així deixar un món millor als nostres menuts.

Us convidem a visitar el web laculturaemtoca.cat, la campanya anima els ciutadans que estimem la cultura a comprar, difondre i/o donar per retornar a la cultura tot el que ens ha aportat ens els moments més complicats de les nostres vides.