LA FIRA DE L'AIGUA

QUÈ? La Fira de l'Aigua ON? Al nucli antic de Caldes de Malavella QUAN? Diumenge 6 d'octubre PER A QUI? Per a tota la família PREU Gratuït COM ANAR-HI? Mira-ho +INFO www.visitcaldes.cat
Una de les grans experiències que es poden viure a Caldes està, com no podria ser d’altra manera, estretament vinculada amb l’aigua termal i tot el que simbolitza. Som referència pel que fa a les termes amb història i per això s’ofereixen moltes propostes des dels mateixos establiments termals que segur que poden fer despertar una gran passió pel termalisme atansant-nos a la recerca del benestar com a diferenciació de la nostra destinació.
La Fira de l’Aigua és una fira sorprenent, que recórrer els orígens de Caldes, l’època romana, l’auge de la balneoteràpia dels s.XIX i s.XX, i arriba fins a l’actualitat. Un autèntic brollador d’activitats a descobrir absolutament!

I els més petits són els que tenen més activitats a gaudir:

Activitats de tot el dia, de 10 a 20 h

JORNADA DE PORTES OBERTES A L’ESPAI AQUAE I TALLER DE L’ARQUEÒLEG PER A INFANTS

Visiteu l’espai museogràfic AQUAE on hi trobareu una retrospectiva de la realitat de Caldes des dels orígens geològics fins a l’actualitat i pels més petits descobriu com fer una excavació arqueològica

Col·labora Mamut.Pro


FARCELL DE JOCS TRADICIONALS

Una cinquantena de jocs de fusta que recorden aquells que jugaven els nostres pares i avis. Fem participar a tothom, els nens aprenen a jugar amb el joc tradicionals i els grans recorden la seva infantesa: bitlles, corda, billars, xanques, laberints, curses de sacs, la granota, la xarranca, peixera de peixos i molts més.

Amb Fefe&Cia


CARPA TATA INTI

Espai de 80m2 de joc lliure, d’experimentació i d’oci familiar creatiu. amb material de joc no estructurat i d’origen natural per a fer construccions, racó de joc simbòlic, transports, casa de nines gegant i racó per a nadons de 0 a 12 mesos amb material tou, circuit de psicomotricitat i joc heurístic.

Carpes itinerants per a infants de 0 a 6 anys, a càrrec de la cooperativa d’iniciativa social Tata Inti, criança joc i creativitat.


TALLERS INFANTILS DEL MÓN ROMÀ I MODERNISTA

Els nens es podran endur la seva creació. AL MATÍ: gravat i estampació, lluerna romana, vitrall modernista i joia de filigrana. A LA TARDA: mosaic romà amb llegums, moneder de pell, sanefes i esgrafiats, fanalet modernista.

A càrrec de l’artista Anna Ribot 


LUDOTECA DE SONS DE L’AIGUA

Ludoteca d'aigua per jugar amb els sons, taller de música amb aigua per animar als infants al desenvolupament sensorial.

A càrrec del Drapaire Musical


BOMBOLLES DE SABÓ I JOCS GEGANTS Espai de 200m2 amb diversos enginys per a experimentar amb les bombolles d'aigua i sabó, i jugar petits i grans amb els jocs de sempre de mida gegant. A càrrec de Diverfesta
ATRACCIÓ ECOCAVALLETS A càrrec de Mòbilparc
CIRCUIT DE TREN De 5 polzades per a pujar-hi petits i grans. A càrrec del Club ferroviari de Caldes de Malavella
LA CALDERA DOLÇA: XOCOLATADA POPULAR GRATUÏTA 10.45 h 

Organitza Llar d’Avis de la Casa Rosa 


CONCERT POP PER XICS 17 h 

És un espectacle musical i teatral que té la finalitat d’ensenyar als més petits valors i actituds d’una forma educativa i divertida. Pop Per Xics és un espectacle familiar que no té en compte l’edat. Ofereix un repertori molt variat. música de tots els temps i d’arreu del món. Himnes Pop que no passen mai de moda, cançons actuals i música popular versionada.

AMB L’ESPECTACLE “SOM SUPERHEROIS” 


TALLERS DE CUINA LITTLE XEF 18 h 

Tallers infantils en anglès per a aprendre a elaborar plats de la cuina termal amb llegums: fem una amanida divertida de llenties!

A càrrec de Kids&Us Santa Coloma 


PRESENTACIÓ EL JOC DE LA LAURA 19 h 

Presentació d’un nou joc de taula amb una reproducció del joc en gegant i l’acompanyament del cap gros de la Laura. Sorteig de dos jocs de taula pels nens assistents i d’una targeta de 30€. Es faran motxilles amb el disseny del joc.

A càrrec de l’Associació de Comerç de la Caldes.

www.visitcaldes.cat