La Petita Biennal

Es convoca un concurs per trobar la imatge promocional de les activitats relacionades amb la Biennal
Amb l'objectiu que la Biennal d'Art de Girona arribi al públic familiar, i fomentar així entre els joves i infants el gust per l'art en totes les seves vessants; i coincidint amb la desena edició d'aquesta manifestació artística, es convoca un concurs per trobar la imatge promocional de les activitats relacionades amb la Biennal que van dirigides a aquest segment de públic.

Quina és la temàtica?

Es proposa als participants dissenyar una lletra B - majúscual, a- partir del logotip de la Biennal, per crear el cromo de la Biennal per al passaport de la Petita Casa de Cultura.

A qui va dirigit?

El concurs es dirigeix a nens i nenes de 8 a 11 anys (nascuts entre el 2008 i el 2011).

Quan i com s’ha de presentar el disseny?

Es podran presentar propostes en el període comprès entre el 16 de setembre i el 31 d’octubre de 2019 mitjançant el formulari d’inscripció disponible a la pàgina web de la Casa de Cultura de Girona (www.casadecultura.cat) o presencialment a Secretaria de la Casa de Cultura de Girona de dilluns a divendres de 9.30h a 17.30 h. Els participants podran presentar les propostes en format JPG i PDF. És imprescindible que els participants conservin l’original de l’obra presentada per poder formar part de l’exposició col·lectiva que se celebrarà a l’espai lúdic de la Casa deCultura de Girona entre el mes de desembre de 2019 i el febrer de 2020.

Com valoraran els dissenys?

Per a la selecció de les obres guanyadores es tindrà en compte la qualitat del disseny de l’obra en relació amb l’edat del participant.

Qui seleccionarà les propostes?

Es crearà un equip que valorarà les propostes presentades i que estarà compost per:
  1. 2 tècnics de la Casa de Cultura de Girona
  2. 1 programador del Festival inund’Art

Quan es donarà a conèixer el nom del guanyador?

L’obra guanyadora es presentarà el 21 de novembre de 2019.

Quin serà el premi?

El guanyador del concurs rebrà un lot de productes escolars de la papereria Stein de Girona i una entrada doble per a un espectacle familiar del Teatre Municipal de Girona.

Difusió

La Casa de Cultura de Girona es reserva el dret de seleccionar les millors obres presentades per fer-ne difusió o una exposició. També podrà afegir les reproduccions dels treballs al material de difusió de la Biennal d’Art de Girona. [separator type="thick"]

MÉS INFORMACIÓ

[button content="+INFO" color="blue" text="white" url="https://casadecultura.cat/activitats/1/24797/concurs-de-disseny-quot-la-petita-biennal-quot" openin="_blank"] [button content="CONSULTA LES BASES" color="blue" text="white" url="http://www.casadecultura.cat/downloads/La_petita_biennal.pdf" openin="_blank"] [button content="DESCARREGA EL PDF" color="blue" text="white" url="https://casadecultura.cat/images/activitats/A-24797-PDF.pdf" openin="_blank"]