MARTSHOESBABY

Fet a l'Empordà
De 0 a 9 mesos

 


 

I sense gairebé adonar-nos-en ja som octubre, l'escola ja fa dies que ha començat i la tardor ja es deixa veure amb el canvi de temps, el paisatge i es nota en les temperatures. Però no patiu que els més petits de casa no passaran fred aquest hivern.

 


 

Avui us volem presentar una marca de sabatetes per a nadons irresistiblement bonica. La seva creadora és la Gemma Mercader, dissenyadora gràfica de la Bisbal de l'Empordà i l'ha creat inspirada en els seus dos fills. Tots els productes estan fets a mà, amb artesania i passió. Els teixits amb el que es fan son de qualitat i seleccionats acuradament. El cotó orgànic és certificat i el sistema d'estampació està fet amb tintes lliures de dissolvents perjudicials per al medi ambient i a més lliures de plom, pel que són segures per a l'ús de nens.

 


 

 

Us convidem a entrar al web i veure totes les col·leccions que ha creat per aquest hivern. A part de tenir els peus protegits del fred, els menuts aniran guapes i guapos! Us agraden?

 


 

 

Doncs atenció perquè ens han regalat 2 vals de 30 € de la seva botiga per sortejar entre tota la colla. Voleu participar-hi? Només heu de seguir aquestes premisses:

 

  1. Ser subscriptors de menutsgirona.
  2. Seguir a @menutsGIRONA i @martshoesbaby a Instagram.
  3. Comentar la publicació que trobaràs a l'Instagram de menutsgirona i anomenar a 2 amistats a qui creguis que els pot agradar vestir els menuts amb les martshoesbaby.
  4. Teniu temps de participar fins diumenge 18 d'octubre a les 24 h.
  5. El dia 19 d'octubre direm els guanyadors d'aquest sorteig.

 

 

Molta sort!