NANUIX KIDS

Ja tenim aquí la primavera i en dos dies l'estiu i tenim ganes de començar a veure les novetats per aquesta temporada en moda i complements pels menuts i que millor que fer-ho amb una botiga de roba orgànica per nens. Us presentem NANUIX ORGANIC KIDS una botiga física a l'Escala i també online on podràs trobar marques fabricades amb sensibilitat i un disseny que no et deixarà indiferent. Marques amb petites produccions on els materials que utilitzen estan seleccionats curosament amb cotó orgànics i amb certificat oeko-tex per fer del nostre planeta un món més net i sostenible. A part de moda infantil també hi trobareu joguines de fusta fetes a mà, roba de llit i complements de productes orgànics i sempre respectuosos amb el medi ambient i amb el disseny més actual. Darrere aquest projecte trobem a la Tania Van De Casteele, fundadora de Nanuix Organic que ens explica que el nom és un homenatge als seus menuts Unaix i Nanuk, que són els culpables que s'endinsés en aquesta aventura i es fes realitat poder formar part del món de la moda infantil, col·laborant amb les marques amb les quals se sent més identificada pels seus dissenys, ètica i respecte cap al medi ambient, perquè els nostres fills tinguin un millor futur. [separator type="thin"]

Us agraden? Doncs atenció colla! Els amics de NANUIX ORGANIC KIDS ens han regalat un val descompte de 30 euros per sortejar entre els nostres subscriptors.

Com ho heu de fer per participar-hi?:
  1. Heu de ser subscriptors de menutsgirona.
  2. Seguir a menutsGIRONA i NANUIX a Instagram.
  3. Comenta la publicació que trobaràs a l’Instagram de menutsGIRONA i anomena a 2 persones a qui creguis que els pot agradar #nanuixkids.
  4. Teniu temps de participar fins al dijous 12 d'abril a les 24 h.

Molta sort colla!