NOU DISC DE MACEDÒNIA A L'STRENES

QUÈ? GRUP MACEDÒNIA / FESTIVAL STRENES ON? Auditori de Girona · Sala Montsalvatge QUAN? Diumenge 15 d'abril | 18 h PER A QUI? Per a famílies contentes! PREU 12 € / 10 € COM ANAR-HI? Mira-ho +INFO Festival Strenes
 
Strenes és el festival de referència on els artistes catalans presenten els seus nous treballs discogràfics, inicien o finalitzen les seves gires i presenten espectacles inèdits. El festival converteix la ciutat de Girona en un gran espai escènic, programant els concerts als espais més enblematics de la ciutat. Strenes és el festival on el públic és el primer en viure les estrenes musicals de la temporada.
[separator type="thin"] UN CONCERT PER VIURE I GAUDIR EN FAMÍLIA! Macedònia estrena la quarta generació amb la incorporació de la Noa, la Mar, la Lota, la Gina i l’Anna, i es consolida com un dels grups familiars més importants i populars de Catalunya amb una trajectòria de més de 17 anys. Una estrena que coincideix amb l’onzè disc d’estudi de la formació: ESTIC CONTENTA. Les lletres de les noves cançons fan un escàner dels sentiments, emocions i pensaments dels nens i nenes, tornant a parlar de temes punyents que entusiasmaran a pares i educadors. ESTIC CONTENTA explora espais musicals on fins ara el grup només hi havia fet pinzellades. Una secció de vents, programacions i ritmes ballables converteixen aquest disc en una proposta Pop de qualitat i única en el nostre país. Sonaran totes les cançons del nou disc premiat als Enderrock #EsticContenta i algunes cançons del disc anterior Flors!

[separator type="thin"]

I atenció colla! Tenim una sorpresa...

Els amics del Festival Strenes ens han regalat 1 PACK FAMILIAR de 4 entrades per sortejar entre tots els subscriptors per gaudir en família d'aquest fantàstic concert. Tan sols heu de contestar una pregunta deixant un comentari en aquest mateix post >>> Sabeu que el vostre menut/da està content/a quan... *Teniu temps de participar en el sorteig fins el diumenge 8 d'abril a les 24 h.

I la guanyadora és...

ENHORABONA! I gràcies per tots els comentaris que heu deixat