ON ÉS EN XALARÍ?

Gimcanes familiars amb premi gràcies a un joc de pistes per descobrir els principals atractius de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró.
Castell-Platja d’Aro continua oferint aquest estiu (i també tot l’any) com a proposta d’animació per a totes les edats la gimcana On ésen Xalarí? protagonitzada per la mascota de turisme familiar del municipi, que es pot fer de manera autònoma i per etapes.

El mecanisme és senzill...

Amb l’ajuda d’un plànol desituació que es lliura a l’Oficina de Turisme i en els establiments turístics col·laboradors, on hi ha descrites en quatre idiomes unes pistes enigmàtiques, cal buscar una dotzena de petites plaques amb la imatge d’en Xalarí, situades en diversos espais emblemàtics.
Un cop completada s’obté un regal protagonitzat per enXalarí, la mascota familiar.
En cadascuna hi ha un codi numèric que cal anotar a les caselles que incorpora el planell. Un cop completades totes, cal retornar-lo a l’Oficina de Turisme on es rebrà un obsequi. Hi ha tres itineraris preparats, un per cada nucli del municipi -Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró-, que alhora presenten diversos nivell de dificultat -perquè hi ha més o menys pistes i perquè l’itinerari global és curt, mitjà o llarg- i en conseqüència, també hi ha tres tipus de regals, però el més preuat és la versió en peluix d’en Xalarí, un element de marxandatge s’afegeix a altres productes personalitzats que també el tenen com a protagonista, elaborats amb la col·laboració de l’equip gironí d’Il·lustració XuxuLanstrum: punts de llibre, adhesius per a cotxes, un joc de memòria de 24 parelles i un quadern d’activitats de 16 pàgines amb diverses propostes (dibuix, Sudoku, cerca de diferències, camins, relació d’objectes o textures, tres en ratlla...). El traços del personatge volen transmetre tendresa entre els infantils, alegria mitjançant els múltiples colors que l’acompanyen i el recordatori d’elements estiuencs amb uns cabells que recorden el sol i una cua que simbolitza les onades del mar. [separator type="thick"]

MÉS INFORMACIÓ

[button content="PLATJA D'ARO" color="blue" text="white" url="http://ciutada.platjadaro.com/item/3781-gimcanes-familiars-amb-en-xalari" openin="_blank"] [button content="MAIL" color="blue" text="white" url="mailto:comunicacio@platjadaro.com" openin="_blank"] [button content="TEL" color="blue" text="white" url="tel:+34972804205 " openin="_blank"]