Petit als núvols

La creació del Petit als Núvols garanteix la celebració de la 16a edició del Festival El Més Petit, per a espectadors/es de 0 a 5 anys

Aquest any, El més petit puja al núvol! Estrenen un espai digital que han batejat amb el nom de Petit als núvols on trobareu propostes en línia tant per a les famílies com per als mestres, els artistes i els professionals de les arts per a la primera infància.


Que pugeu als núvols?

A Petit als núvols hi descobrireu tres experiències artístiques creades expressament en format virtual perquè pugueu gaudir i participar en família. Segur que us encantaran!

A més, enguany el V Encontre Internacional d’Arts per a la Primera Infància també vola fins als núvols, des d’on ens oferirà unes jornades de debat i reflexió adreçades als professionals de les arts escèniques. Per acabar, ens acabarem d’enfilar ben amunt al cel amb el programes Mestres que es mouen i Artistes que es mouen,  una iniciativa per a mestres d’escoles bressol i d’educació infantil i artistes i companyies.Cuc (Animal Religion)

Edats recomanades: de 0 a 5 anys
Surt al carrer i balla! Acció participativa familiar en línia

Animal Religion ha visitat la teva ciutat i ha aprofitat per instal·lar una idea/joc en un espai secret que tu coneixes bé. Ara et toca a tu fer el següent pas: trobar-lo! Mira el vídeo de la teva ciutat, llegeix les instruccions amb atenció i… ja ho tens! Surt al carrer, descobreix aquest lloc i presenta-hi el teu moviment.

Però, ep! Has d’acudir-hi amb algú que et gravi (recorda que aquesta és una proposta que combina moviment i vídeo). Quan en tinguis el resultat, envia’ns-el i suma la teva creació al gran cuc que formarem amb tots els vídeos dels participants. Aquest cuc s’anirà fent gran i, al final d’El més petit, el veuràs acabat! No és emocionant?


L’horitzó de Latung La La (David Ymbernón)

Edats recomanades: de 2 a 5 anys
Juga!  Poesia visual per fer a casa i trobada amb l’artista

David Ymbernón ens proposa tres mons petits i únics compostos a partir d’un inventari d’objectes. Tres mons que amaguen històries, secrets, imatges i somnis. Junts desplegarem aquests mons increïbles des de casa recreant l’univers que ens ofereix Latung La La.

L’horitzó de Latung La La l’artista us convida a crear el vostre propi cosmos i, un cop dissenyat, us demana que n’hi envieu una fotografia, un vídeo, un dibuix o una poesia. Deixeu volar la imaginació!

Les famílies que s’hi animin també estan convidades a compartir una estona amb l’artista en una trobada on parlarem i compartirem jocs. L’horitzó de Latung La La no estarà complet fins que totes les peces s’ajuntin!

Si l’horitzó em mira, llavors jo per a ell soc l’horitzó, oi?


Expandint la jungla (Big bouncers)

Edats recomanades: de 2 a 5 anys
Mou-te! Pel·lícula i 3 propostes per fer en família

La jungla traspassa l’espectacle i s’expandeix pels núvols fins arribar a casa teva. Es tracta d’un món suggeridor ple d’atmosferes sensorials que es pot experimentar sense sortir del menjador i que té els habitants de cada llar com a públic.

Aquesta proposta es desplega en dues creacions: Un dia a la jungla, una peça en format cinematogràfic i Jungla particular, una càpsula visual i de moviment que et permetrà explorar el moviment expressiu des de casa.

Després del seu últim espectacle, Jungla, les Big Bouncers ens proposen ara un curt cinematogràfic i una càpsula visual amb el seu característic imaginari singular.

Un dia a la jungla es podrà visionar dins del Petit als núvols els dies 20, 21, 22, 27, 28 i 29 de novembre. Les càpsules de Jungla particular estarà disponible del 14 al 29 de novembre.