Planestiueja't

QUÈ? Festival d’estiu de la Garrotxa                      ON? Les Planes d'Hostoles QUAN? Dissabte 6 de juliol i dissabte 10 d’agost de 2019 PER A QUI? Per a tota la família COM ANAR-HI? Mira-ho +INFO planestiuejat.cat
Al festival d’estiu de la Garrotxa hi teniu assegurada la natura, la tranquil·litat i la bona gastronomia i, ells hi posen la música. Han fet una selecció musical molt eclèctica perquè saben que no depèn de l’estil sinó del moment del dia, que us agradi més o menys un artista o una cançó.
Un concepte d’slow concerts com el que volen transmetre només podia ser-ho del tot si els llocs on es desenvolupava eren poc usuals, per això, els set concerts del Planestiueja’t transcorren en set emplaçaments amb encant, perquè visqueu una experiència musical i sensorial irrepetible.

Hi destaquem...

EL REY LEON - Tribut

Dissabte 6 de juliol | 22 h | Torre dels Til·lers

Hi ha pel·lícules i cançons que han passat a la història i El rey León (1994) n’és una. De Simba a Kiara és una versió lliure de la història del Rei Lleó amb el qual tota la família gaudirà al ritme de la sabana africana amb tots els personatges de la pel·lícula, Sarabi, Simba, Nala, Scar, Timó, Pumba ... Les cançons del Rei Lleó 1, 2 i 3 i una posada en escena espectacular.

[columns_row width="half"] [column][/column] [column][/column] [/columns_row]

El musical familiar De simba a Kiara de la Companyia Onbeat, durant dos anys s’ha representat a les principals ciutats de la Península,  és l’aventura salvatge més commovedora de tots els temps que aconseguirà submergir l'espectador en el gran cicle de la vida.

Preu: Anticipada: 15 € / A taquilla: 18 € (Menors de 3 anys: Gratuït)

[button content="ENTRADES" color="red" text="white" url="https://www.planestiuejat.cat/el-pot-petit" openin="_blank"]

Hi destaquem...

FESTA FAMILIAR: EL POT PETIT I REGGAE PER XICS

Dissabte 10 d'agost | 12 i 18 h | Àrea de picnic La Parada del Jonquer Una jornada sencera dedicada al públic familiar amb dos concerts i activitats durant tot el dia (castells inflables, tirolina, tir amb arc, tallers,...). Tots els beneficis del concert aniran a la Fundació A. Bosch. [columns_row width="half"] [column][/column] [column][/column] [/columns_row] El Pot Petit presenta un concert-espectacle molt especial amb un recull dels millors temes dels seus discs. Un concert amb vuit músics dalt l’escenari, titelles i teatre per gaudir amb família! Amb Ballant damunt la lluna The Penguins / Reggae per Xics estrenen espectacle i enceten una nova aventura, que amb el combustible dels ritmes jamaicans, farà viatjar el públic més enllà de les estrelles. La nova Gira suposa l'estrena del 4t disc del grup, on continuen arranjant cançons del repertori tradicional infantil i, per primera vegada, també hi incorporen composicions pròpies. Partint de l’estació espacial “Kingston“ i amb l’ajuda del coet RPX-1 visitaran diversos plantes descobrint cançons, ritmes i instruments en un viatge interestel·lar ple de música i diversió. L’àrea recreativa de les Planes d’Hostoles, a peu de la Via Verda del Carrilet, disposa de taules per gaudir del pícnic a l’ombra dels pins, però també té una zona coberta on seure si cau un xàfec típic d’estiu o el temps és inestable. Els nens gaudiran de ple en aquesta zona plena de petits amagatalls i molt d’espai per córrer i jugar. A més, hi ha un parc infantil amb gronxadors i un circuit de salut per fer gimnàstica. Cal destacar que l’àrea disposa d’una font d’aigua potable, lavabos i un WC adaptat per gent amb mobilitat reduïda.

Preu: Adults: 12 € / Infantil: 8 € (Menors de 3 anys: Gratuït)

[button content="ENTRADES" color="red" text="white" url="https://www.planestiuejat.cat/copia-de-festa-familiar" openin="_blank"]