Platja d'Aro tot l'any

A Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró durant tot l’any hi ha multitud d’activitats i propostes de tota mena per fer en família, de ben segur que trobareu alguna que s’ajusti a les vostres preferències.

 

Un cop passat l’estiu les activitats per fer en família no s’aturen, seguidament trobareu algunes propostes per fer durant la tardor.

 


 

Rutes a peu i en bicicleta

 

Aprofitant que a la tardor encara fa bon temps per gaudir de les activitats a l’aire lliure, us proposem conèixer diferents racons del municipi tot fent les diferents rutes de senderisme i cicloturisme que apareixen a la guia de senderisme del municipi. Trobareu itineraris per diferents nivells d’exigència, des de les rutes més conegudes de costa com rutes més desconegudes que us permetran explorar la part interior del municipi,

 

En el següent link us podeu descarregar la guia de senderisme: https://www.platjadaro.com/download/serveis/guiasenderisme_ca.pdf o bé a través de la web www.naturalocal.cat on trobareu tots els itineraris amb la informació detallada. També podeu descarregar-vos la app de natura local on podreu descarregar-vos la ruta prèviament o bé seguir-ne les indicacions al moment.

 


 

 

Parc dels Estanys

 

El Parc dels Estanys és un parc urbà de més de 150.000 m2 on unes 250 espècies hi viuen o hi fan estada durant les migracions. Al llarg del seu recorregut podreu gaudir també d’escultures de gran format.

 

A principis d’octubre cada any en aquest parc es celebra el dia mundial del ocells, durant aquesta jornada en que es fan diferents activitats dirigides a famílies

 


 

 

Sou més de castanyada o de Halloween?

 

A Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró no haureu de triar, els dies 29, 30 i 31 d’octubre es celebren les “Festes de tardor” en que s’organitzen diferents activitats:

 

Divendres 29 a les 17.30 h, castanyada i espectacle de circ infantil amb los Herrerita a la Plaça Poeta Sitjar de Castell d’Aro

 

Dissabte 30 octubre a la Plaça Sant Pol de S’Agaró
17.30 h
Castanyada popular i espectacle infantil
20.30 h Autocinema terrorífic. Sou amants del terror? Llavors no us podeu perdre aquesta sessió d’autocinema en la que la pel·lícula no serà la única protagonista. Pel·lícula: “Expediente Warren: The Conjuring” Pel·lícula recomanada per majors de 16 anys. Servei de Foodtrucks a partir de les 20:30h, projecció pel·lícula: 21.30 h.  Davant Parc de Sant Ramón (S’Agaró) Entrada lliure, aforament limitat.

 

Diumenge 31 a la Plaça dels Estanys de Platja d’Aro
16.30 h Castanyada popular i tallers infantils
17 h Concert Gospel d’Aro
18.30 h Espectacle infantil amb la Cia. La Bleda
20 h Túnel del terror (per totes les edats)

 

A més, dissabte i diumenge a la tarda al centre comercial de Platja d’Aro podreu trobar animació itinerant i photocalls de Halloween

 

Podeu consultar el programa específic a  www.platjadaro.com

 


 

Encesa de Llums de Nadal

 

El dissabte 27 de novembre el Nadal comença a Platja d’Aro amb la tradicional encesa de llums que aquest any tindran com a protagonistes dos amics molt especials, en Xalarí i la Xalarina! Les nostres mascotes de turisme familiar. Consulteu programa a part.

 

 

Gimcana de Nadal

 

Durant la campanya de nadal podreu jugar en família tot buscant en Xalarí i la Xalarina pels aparadors del municipi, només heu de venir a buscar el fulletó a l’oficina de Turisme i a buscar!!! Si aconseguiu completar la gimcana, passeu per l’oficina a recollir el vostre obsequi.

 

Fira del Playmobil

 

Del 3 al 8 de desembre, els clicks seran els protagonistes d’aquest cap de setmana. Hi trobareu exposició de diorames, fira del col·leccionisme, concursos i activitats per mainada tot entorn d’aquesta petita joguina clàssica.

 


 

I durant tot l’any...

 

Gimcana “On és en Xalarí?”

 

A en Xalarí li agrada molt jugar i s’ha amagat en els seus llocs preferits del municipi, ens ajudeu a trobar-lo? veniu a buscar el fulletó amb el mapa i les pistes a l’oficina de turisme. Un cop els hagueu trobat tots torneu a la oficina i obtindreu el vostre premi.

 

Link gimcana web: https://www.platjadaro.com/activitats/3261/on_es_en_xalari_.html

 

 

El Trenet de la Vall d’Aro

 

Tots els diumenges i festius de l’any, horari d’hivern 11 – 13 h i horari d’estiu 18 – 20 h.

 

Gaudiu de la circulació d’aquests petits trens a escala, que fan les delícies dels més menuts en un dels set únics circuits de modelisme que hi ha a Catalunya. Una proposta gratuïta, de la mà de l’Associació del Trenet de la Vall d’Aro, que es desenvolupa a l’entorn del parc que envolta l’antiga estació de Castell d’Aro en la ruta ferroviària que unia Sant Feliu de Guíxols i Girona

 

Activitats a la Biblioteca Mercè Rodoreda

 

Durant tot l’any la Biblioteca ofereix tallers i diferents activitats dirigides a infants de diferents edats i famílies. Hores del conte, tallers, cursos... són només algunes de les propostes que podreu trobar.

 


 


 

MÉS INFORMACIÓ AL PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA
COSTABRAVA.ORG