Posa la teva mare pels núvols!

Posa la teva mare pels núvols!

Si tota la vida has pensat que la teva mare és la millor, si no pots evitar deixar-la pels núvols cada vegada que parles d’ella, perquè no la poses pels núvols d’una vegada?

El Túnel de Vent d’Empuriabrava t'ho posa molt fàcil per demostrar-li el que l’estimes d’una manera molt original.

WINDOOR ofereix aquests dies el paquet especial “Dia de la Mare” perquè la puguis sorprendre amb un regal que mai oblidarà: l’experiència de volar, a més de 10 metres d’altura, de la mà dels millors professionals, que li demostraran que l’amor està en l’aire. Aquest original paquet inclou el sorprenent regal d'un vol indoor a WINDOOR, Túnel de Vent d'Empuriabrava, a Girona; una classe teòrica de vol indoor i l’equipament complet per a gaudir d'aquest regal tan especial. Una experiència única que alliberarà la teva mare de les rutines del dia a dia i us permetrà passar una estona increïble, en família. Els vols s'adapten a cada usuari: es pot volar amb molta tranquil·litat o gaudir la sensació més adrenalínica si la teva mare és una apassionada de la velocitat. Els instructors adapten l'experiència de vol a cada persona perquè sigui un moment inoblidable per a tothom! Perquè el somnis estan per complir-los, no ho dubtis, Posa a la teva mare pels núvols!

Volem?

[separator type="thin"] Paquet Especial Dia de la Mare WINDOOR Túnel de Vent d’Empuriabrava et posa en safata regalar un somni, el somni de volar en un entorn segur. El paquet WIND2 inclou: Classe teòrica de vol + lloguer d’equip per volar (granota, ulleres, casc) + 2 vols d’ 1 minut + diploma de vol indoor. Extres: fotos i vídeos del vol i marxandatge del Túnel. Promoció especial del 30 d’abril al 6 de maig (ambdós inclosos). Paquet Dia de la Mare (Wind2): 39€ (20% descompte preu habitual). El paquet es pot encarregar i rebre un Val Especial Dia de la Mare Oferta vàlida fins el 6 de maig. Regal bescanviable fins sis mesos després de la data de compra. Dades de contacte Central de Reserves de WINDOOR Real Fly Túnel de Vent d’Empuriabrava www.windoor-realfly.com Telèfon 972 454 040 @windoorrealfly