Solfejant

Solfejant és un cicle de música en directe a la fresca que té lloc els dijous d’estiu al pati de la casa modernista de Can Trinxeria.

Es tracta d’un cicle de música que va començar el 2003 i que es dirigeix a tots els públics.


Dentre tots els concerts, destaquem el més familiar amb:

L'univers de pianets de joguina, da ruans, orgues Casio, melòdiques, serres musicals, trastos, flautes, guitarretes, violins i bateries de pots i llaunes de l'Orchestra Fireluche es combinen, fidels a la seva infatigable curiositat, amb la veu i els textos onírics, esquitxats de jocs de paraules i a la vegada familiarment propers d'en Pau Riba, un artista a qui sembla que els anys no facin res més que esmolar-li l'enginy i la creativitat.

Un disc i un espectacle parits frec a frec entre l'Orchestra i en Pau, entre en Pau i l'Orchestra, un treball sorprenent i reconeixible alhora, una proposta per assaborir amb calma, una petita joia per descobrir.


4GAMI va néixer l'octubre del 2015 al Conservatori Isaac Albéniz de Girona. Quatre joves estudiants de música es van unir per compartir música i han acabat compartint-ne amb tothom qui els ha escoltat. Durant la seva trajectòria han passat per diversos estils de música, però el que ara els agrada més fer i el que podreu escoltar majoritàriament en aquest concert serà música barbershop, un estil de música a cappella que s'estableix els anys 30 a Estats Units. Aparcaran els instruments i a través de quatre veus crearan sons, melodies i ritmes que els transportaran a una gran varietat de llocs i moments.


ENTRADES ESGOTADES

Origen, així es titula el nou disc de la Beth. És un disc ple de melodies purament pop, que t'atrapen des de el primer moment... ja sigui perquè estan cantades amb delicadesa i alhora contundència o perquè recorden a les arrels i influències dels artistes. Sempre amb la seva veu esquinçada tan personal i característica. La majoria de les cançons la. Beth les va escriure fa bastants anys. Hi ha 13 cançons. 3 llengües diferents. Castellà (8 cançons), català (3 cançons) i anglès (2 cançons).


Les fortes arrels jazzístiques que uneixen la Magalí i en Manel abracen, en aquest treball, un repertori de cançons tradicionals catalanes i iberoamericanes i dues cançons pròpies, fetes a partir de poesies, que obren i tanquen l'àlbum. La proposta d'aquest duet consisteix en reformular les melodies, les formes i les claus rítmiques d'aquestes cançons mitjançant la frescor i el risc de la improvisació.



  • Abonament a tots el concerts: 35 €
  • Menors de 14 anys acompanyats, entrada gratuïta (cal sol·licitar-la).
  • Aforament limitat i entrades no numerades.
  • L'organització es reserva el dret de fer canvis en el programa si les circumstàncies ho requereixen.
  • En cas de mal temps, els concerts tindran lloc a la Sala Centre Recreatiu.

+informació a:
Centre Cultural Sala Galà
C. Molí, 9 | 17244 Cassà de la Selva
Tel. 972 46 28 20 | info@salagala.cat