Solfejant en terra de músics

Aques­ta edició del Solfejant, serà diferent, però se celebrarà perquè Cassà és terra de músics.


Solfejant és un cicle de música en directe a la fresca que té lloc els dijous d’estiu al pati de la casa modernista de Can Trinxeria. Es tracta d’un cicle de música que va començar el 2003 i que es dirigeix a tots els públics.

És un privilegi tenir un cicle com aquest, on hi hem escoltat artistes molt influents a l’escena catalana molt abans que el gran públic les conegués. I, com totes, aquesta edició no serà diferent. Prepa­reu-vos. Ens hem proposat convertir les limitacions del moment en privilegis: gaudirem d’un espai més ampli per a cadascun de nosal­tres, interpretacions més íntimes i un moment per fer quelcom que fa molt de temps que no podem fer: gaudir de la música en directe, amb tranquil·litat i comoditat, en un espai únic.

Aquesta 17ena edició del Solfejant serà un bonic viatge sonor amb diferents parades que podreu gaudir amb tota la família.


RITA PAYÉS & JOAN FORT QUARTET

Dijous 16 de juliol | 22:30 h

El quartet de la Rita Payés i en Joan Fort ens conviden a un viatge sonor pel repertori del món jazzístic, incloent-hi sempre pinzellades d'altres músiques del món.


RAQUEL LÚA

 Dijous 23 de juliol | 22:30 h

Melodies que van des del flamenc fins a la música brasilera, des de la nostàlgia fins la joia. La veu melismàtica i les composicions de la Raquel estan carregades amb molta poesia junt als arranjaments de la guitarra, fan viatjar pel mar, pel bosc i per la llum que es col·la entre les fulles de l’arbre.


PAULA GRANDE & VIC MOLINER

Dijous 30 de juliol | 22:30 h

Paula Grande és una barreja de tots els llocs que han ocupat les seves experiències, els seus camins i les seves avantpassades. Una mirada sincera que mira als ulls. Un huracà, Un mar que canvia amb les estacions. La força i la veu d’un sentir.


LES FOURCHETTES

Dijous 06 d'agost | 22:30 h

Les Fourchettes reivindiquen amb certa dosi d’irreverència el Barbershop, un gènere tradicionalment masculí que tanmateix fan seu per intepretar des de estàndards de jazz a temes de pop rock actual.


MERITXELL NEDDERMANN

Dijous 13 d'agost | 22:30 h

Neddermann es presenta sobre l’escenari amb una banda conformada per músics que han tocat amb artistes com Jorge Drexler, oferint un espectacle que no us deixarà indiferents.


  • Abonaments a tots els concerts: 35 €. Disponibles al Centre Cultural Sala Galà. 
  • Els menors de 14 anys acompanyats, tenen l'entrada gratuïta (cal sol·licitar-la). 
  • Aforament limitat i entrades numerades. 

Com a conseqüència de la normativa de prevenció i seguretat per la situació de Covid-19, les entrades només es podran comprar de forma anticipada, tant per internet a cassa.cat/solfejant, com al Centre Cultural Sala Galà.