Tallers familiars

Caram! que intens la vida de ser pares? Quin súper viatge això de ser família, no? T'imaginaves que aquesta aventura era tant … tant ... ( posa l'adjectiu que vulguis!) Doncs vine al Teatre Municipal de Girona per descobrir com gaudir al màxim del viatge familiar que has triat i emociona't educant i educa emocionant!
Foto de capçalera de Educare Club

EDUCA EMOCIONANT I EMOCIONA'T EDUCANT! 

Tallers familiars al Teatre Municipal

Aquest any al Teatre Municipal de Girona ens ofereixen un espai per compartir, evolucionar i crèixer en família, i conjuntament amb Educare Club, ens proposen 4 tallers que partint dels valors dels espectacles de la programació familiar, ens permetran aprofundir en diferents àrees com: l'educació en positiu dels nostres fills, eines i recursos per poder-los acompanyar en la construcció de la seva identitat, en la gestió de les emocions, pròpies i dels altres, en entendre i ajudar a superar les pors, en fomentar l'autonomia i/o en trobar el seu propi equilibri emocional. Tot això gaudint del trajecte conjuntament. Els tallers estan pensats per durar aproximadament uns 90 minuts i s'estructuren en 3 parts molt dinàmiques: primer una molt breu introducció teòrica fonamentant l'objectiu del taller, seguida de la segona part on gaudirem d'exercicis pràctics pels pares d'una banda, mentre de l'altra banda els infants fan els seus, i finalment tancarem fent exercicis conjunts pares i fills que ens ajudaran a dibuixar les conclusions més adients entre tots. Tots els tallers estan basats en l'obra programada per la setmana següent i us permetran conectar amb l'espectacle i ajudar als vostres infants a volar ben amunt tot gaudint dels aprenentatges emocionants del teatre familiar. Edat mínima dels infants  3 anys Horari  11 h ( durada 1 h 30 minuts aprox) Preu  10 € per família (dóna dret a gaudir d'un descompte de 3 x 1 per a les entrades de l'espectacle relacionat) Inscripcions  A través del mail teatremunicipal@ajgirona.cat per rigoròs ordre de rebuda. Places limitades. Els tallers són independents entre sí. Els avis són molt benvinguts!

I ATENCIÓ! 

El taller que ens ofereixen aquesta primera setmana és Educant en positiu! I a menutsGIRONA tenim la sort de poder-vos oferir un PACK FAMILIAR que consiteix en TALLER EDUCARE CLUB + OBRE DE TEATRE. Com podeu aconseguir-lo? Al final de l'entrada us ho expliquem.

Vola Ploma

Periferia Teatro PREMI "TITIRIJAI 2015" Diumenge 29 de gener - 12 h AUDITORI DE LA MERCÈ Robin és un ocell que vivia "feliç" a la seva gàbia, fins que un dia va tenir un somni ... La gàbia es va obrir i Robin, per fi, va volar ... Va buscar per aquí i per allà, però no va trobar cap ocell. Havien desaparegut i el Robin va anar mes enllà del que ningú ha imaginat, per trobar-los. A vegades, les persones som capaços de tancar al que estimem en una gàbia, perquè no s'escapi i es quedi al nostre costat ... "Vola ploma", és un conte sobre la llibertat i el respecte a la veritable natura dels éssers vius. Li volem donar al nostre protagonista la possibilitat de viure el seu somni i als espectadors l'oportunitat de acompanyar-lo en el seu vol. "Si li hagués tallat les ales hauria sigut meu, no s'hauria escapat. Però així, hauria deixat de ser un ocell. I jo ... jo el que estimava era l'ocell ". (Mikel Laboa, cantautor basc)

VOLEU SABER COM ACONSEGUIR AQUEST PACK FAMILIAR? 

Tan sols heu de contestar una pregunta deixant un comentari en aquest mateix post… >>> Com definiries l'aventura de ser pare/mare? *Teniu temps de participar en el sorteig fins el dimarts 17 de gener a les 24 h.   I esteu atents al vostre mail on us informarem del proper taller, que es farà l'11 de febrer - Aprenent a superar les pors.