Teatre de Salt 2016

Torna la programació del Teatre de Salt pel 2016 amb un munt de propostes de diversos gèneres pensades per arribar a tot tipus de públic. Els agrupats sota l’epígraf Per a tots els públics són espectacles d’èxit, per gaudir del teatre i aptes per veure amb tota la família. Destaquen els espectacles Allegro, de Cor de Teatre, una obra musical que pretén apropar la música clàssica al gran públic, i BR2: missió salvar al Planeta Terra, un muntatge de dansa urbana protagonitzat per Brodas Bros especialment pensat per als espectadors més joves i adolescents. També es podrà veure el procés de creació del nou espectacle de la companyia de circ “eia”, inTarsi. Aquests són els 4 espectacles per a gaudir en família (Per a tots els públics + El Planter):

Allegro | de Cor de Teatre i Paco Mir

Diumenge 31 de gener | 18 h Preu: 22 € | 18 € Durada: 1 h 15 min Allegro_c_DavidRuano Després d'Operetta, la companyia banyolina Cor de Teatre presenta el seu darrer espectacle Allegro, dirigit per Paco Mir (Tricicle). L'humor, el treball gestual i la música a cappella tornen a configurar el segell identificatiu de la proposta en la qual totes les escenes volen arribar als públics de diferents edats i nacionalitats. Una manera atractiva d'apropar la música clàssica al gran públic. La idea de fons és senzilla: explicar que tothom té una relació particular amb la música. Un altre èxit assegurat per fer-vos un bon tip de riure.

I atenció perquè teniu tot el cap de setmana per participar en el sorteig d'1 entrada doble. Com? Mireu aquest enllaç.

inTarsi | de la Cía. de circ “eia”

Diumenge 21 de febrer | 18 h Preu: 6 € Durada: 1 h intarsi01©nachoricci La Companyia de circ "eia" està treballant en un nou espectacle de sala que s'estrenarà a l'abril. Després de dues setmanes de residència a Salt, l'obriran al públic per establir un primer contacte amb l'espectador. Els seus membres defineixen el projecte com un espectacle reflexiu i visceral que té com a objectiu "fer riure pensant" o "fer pensar rient". Un tastet d'una proposta que vol contribuir a renovar el llenguatge del circ.

Tutturutut... La Princesa! | de La Bleda

Diumenge 6 de març | 12 h Preu: 8 € | 6 € Durada: 50 min tut La Princesa Bleda busca el seu tresor perdut. Els nens i nenes l'ajudaran a trobar-lo però estarà en un lloc ben diferent del que s'havien imaginat i el tresor serà ben diferent del que es pensaven. Un xou que treballa el concepte del valor i del coratge, que passa pel sedàs del nas de pallasso el "meravellós món de les princeses". Un divertit espectacle de clown avalat per una de les pallasses amb més trajectòria de casa nostra que vol apropar el teatre familiar de qualitat als més menuts!

Brodas Bros | BR2: missió salvar al Planeta Terra

Divendres 29 d'abril | 21 h Preu: 15 € | 10 € Durada: 1 h BR2_BrodasBros Any 2222. La llum del Sol ja no arriba a la Terra pel canvi climàtic i el planeta s'ha quedat completament a les fosques. Enmig de la negror apareixen uns divertits robots que donen una espurna d'esperança a la humanitat i, sobretot, als més joves. Així arrenca BR2, el xou futurista de Brodas Bros, tot un referent en la barreja d'innovació tecnològica i dansa urbana. Un espectacle per a tots els públics. En un món amb recursos energètics limitats, els robots BR2 i els seus androides donaran al públic la clau per poder gaudir d'una manera responsable de l'energia. Uns robots amb llum pròpia, llum multicolor que també ballen a ritme de hip hop.