THELAMEL


 

Els que ens seguiu de fa temps, ja sabeu que ens agrada descobrir projectes nous, fets a casa, menudament bonics, amb molt d'amor i molta cura.

 

Avui li toca el torn a Thelamel, una marca nascuda al Baix Empordà. La Melodi és la mare que hi ha darrere aquesta marca, que va retrobar-se amb la costura després de tenir el seu primer fill. 

 

Thelamel neix per crear i fer roba còmoda pels menuts de la casa i fugint de les grans superfícies. Aquí cada peça està feta a mà, des del disseny, fins a la confecció, sent única i especial.

 


 

"Sento que els meus fills són únics i especials i, per tant, vull que la seva roba i les seves joguines també ho siguin."

 


 

 


 

"Cada producte que poso a la venta, ha sigut provat per nosaltres, així en podem assegurar la qualitat, la comoditat i oferir-vos el millor."

 


 

Tots som únics i especials i ens mereixem aquest tracte. Per tant, cada peça que trobareu a Thelamel serà única i especial, ningú no en tindrà una d’igual ja que estan tallades una a una i confeccionades per la Melodi. 

 


 

 

A Thelamel també hi trobareu joguines de fusta fetes a mà, una a una. Són jocs educatius que acompanyaran a cadascun dels petits durant molts anys. En podràn gaudir de maneres diferents segons la seva etapa d’aprenentatge.

 

 


 

Us convidem a entrar al web Thelamel i veure totes les peces. Serà difícil triar-ne només una!

 


 

 

Però atenció, perquè la Melodi ens ha regalat 2 vals de 30 € de la seva botiga per sortejar entre tota la colla. Voleu participar-hi? Només heu de seguir aquestes premisses:

 

  1. Ser subscriptors de menutsgirona i deixar un comentari en aquesta entrada dient:
  2. Sou més de comprar en grans superfícies o us agrada més trobar marques de proximitat i comerç local? Ens en vols recomenar alguna?

 

I si voleu participació doble per tenir més possibilitats:

 

  1. Seguiu a @menutsGIRONA i @thelamel a Instagram.
  2. Comenteu la publicació que trobareu a l’Instagram de menutsGIRONA i anomeneu a 2 amistats a qui creguis que els pot agradar la marca Thelamel.
  3. Teniu temps de participar fins dimarts 9 de febrer a les 24 h.

 

El dimecres 10 de febrer donarem els noms guanyadors a través del butlletí de l'agenda setmanal.

Molta sort!