Torna el Festivalot més segur

Torna el Festivalot més segur. El festival de música en família s'adapta als temps que vivim perquè els nens i nenes (i els grans que els acompanyin) puguin gaudir de nou de la música en directe plegats.


La millor notícia per a les famílies de terres Gironines ha arribat! Aquest 2021 sí que podrem tenir Festivalot! Després que els organitzadors haguessin de cancel·lar l'edició de l'any passat per temes relacionats amb la covid 19, recentment explicaven que aquest any la festa de la música en família de Girona torna els dies 28, 29 i 30 de maig.


Des de la productora Pistatxo Produccions (dels gironins Els Amics de les Arts) es va dir en roda de premsa que per la situació actual, el Festivalot 2021 (sisena edició d'aquest festival de referència per a tots i totes) es podrà fer només amb concerts a l'Auditori de Girona, amb aforaments limitats però amb un cartellàs d'artistes que no hi entén de pandèmies.

En aquesta nova edició, el Festivalot torna a sorprendre amb grans noms de la música perquè gaudim de la música en directe amb els nostres fills i filles. Tindrem concerts familiars d'Els Pets, Els Amics de les Arts, Doctor Prats, Suu i Cesk Freixas. També s'hi podran veure tres funcions de l'espectacle Les Aventures del Lleó Vergonyós, d'El Pot Petit.


Les entrades van volar com sempre, els grups de whatsapp de les classes treien fum i ja hi ha unes quantes sessions exhaurides, però...

Atenció famílies que avui ens arriba una nova notícia del millor festival de música en família de terres gironines.

El grup Xiula ha preparat un concert especial per al dia 30 de maig a la tarda. Es tractarà d'un concert de Xiula on només hi sonaran els grans hits del grup. Amb cada entrada que compreu, rebreu un correu electrònic amb un formulari mitjançant el qual els nens i nenes podran escoltar les cançons que formaran el repertori.

Preu entrades: De 2 a 12 euros segons els concerts que compreu. Enllaç de venda: https://festivalot.cat/concerts/

Més info: www.festivalot.cat