Un destí per viure amb família

Les escapades de proximitat han esdevingut el gran moment de desconnexió per a moltes famílies.

A TORROELLA – L’ESTARTIT – ILLES MEDES us hi esperem tot l’any. Però de setembre a octubre és un no parar de coses per fer amb família.

Petits i grans trobareu de ben segur el vostre espai a casa nostra.


Pirates a la vista!

Fira de Pirates i Corsaris a les Illes Medes del 24 al 26 de setembre

Setembre és el més dels Pirates a l’Estartit i durant tres dies reviurem amb una mica de fantasia aquell temps que els pirates barbarescos assetjaven les nostres costes.   

Tot un cap de setmana d'espectacles, animacions infantils, activitats, tallers, mercat artesanal, visites guiades, exposicions i moltes coses mes.

Destaquem pels mes petits de casa:

  • Espai del Petit Pirata, espai lúdic i d’aventura, indispensable per l’entrenament d’un bon pirata.
  • Visites teatralitzades de la mà d’Excalibur teatre que us faran reviure escenes de l’època dels Pirates a l’Estartit.
  • Tallers familiars.
  • L’hora del conte en anglès “Pirates Wanted” amb Funengo.

Consulteu tota la programació detallada, la reserva anticipada de participació a totes les activitats de la fira tenint en compte les mesures COVID 19 vigents a data d’avui: Fira de Pirates i Corsaris a les Illes Medes 2021


Apropa’t al Parc i gaudeix de la Natura!

Celebrem l’entrada a la tardor amb una proposta interessant de descoberta del Parc Natural del Montgrí les Illes Medes i el Baix Ter, que ens aproparar d’una manera molt especial a la flora, fauna i patrimoni humà del parc.

Diumenge 26 de setembre

La proposta té un interès especial ja que ajudarem a que els ocells puguin alimentar-se i també investigarem què poden menjar. I com ho farem? Doncs fent un taller de menjadores amb materials reciclats.

Inscripcions i més informació:
https://www.gisfera.com/guiatgessalvatges

A partir d’octubre tindreu també la nova programació APROPA’T AL PARC Tardor Hivern 2021 que trobareu a : http://parcsnaturals.gencat.cat/ca/xarxa-de-parcs/illes-medes/inici/


Museu de la Mediterrània

Un museu interactiu per interpretar el territori

Com a referent divulgador del nostre patrimoni  humà i artístics, el màxim exponent és el Museu de la Mediterrània. Aquest Museu és també centre d’interpretació del Parc Natural del Montgrí Illes Medes i Baix Ter

El Museu ofereix al llarg de l’any, a banda de les exposicions permanents i temporals un llarg programa d’activitats educatives i lúdiques per els més petits i adolescents: visites guiades, tallers d’interpretació del territori entre altres.

Tota escapada, per curta que sigui, es mereix doncs fer una visita al Museu de la Mediterrània. A través dels diferents àmbits descobrireu com la natura, la cultura i la diversitat del Mediterrània són lligams que ens uneixen  a tots els habitants que formem part d’aquesta zona geogràfica. La diversitat ens enriqueixen com a persones i és important transmetre-ho als mes petits de casa i a les seves famílies.

Àmbits:  cultura, natura i diversitat

I no us podeu perdre donar un cop d’ull a la  Sala de les Bèsties i els Gegants

L’agenda de tardor hivern del Museu de la Mediterrània vindrà carregada de propostes educatives, tallers, sortides de descoberta del territori que podreu consultar a la seva web: www.museudelamediterrania.com

Si ens visiteu a l’octubre també tindreu l’ocasió de degustar menús a base de Poma, ja que és el mes de les Jornades Gastronòmiques de la Poma a la Cuina que cada any tenen lloc de l’1 al 31 d’octubre.


I per aquest cap de setmana...

Dissabte 18 de setembre / 19 h / Plaça de la Llevantina
Espectacle amb Titelles CirOland amb la La Sola cia

Fins al 19 de setembre / Jardins Santa Clara
Circ Raluy

+ informació en aquest enllaç


ÀREA DE PROMOCIÓ DEL TERRITORI DE L’AJUNTAMENT DE TORROELLA
VisitEstartit