Una tardor de por

Aquesta tardor, vine a Sant Feliu de Guíxols i celebra la castanyada passejant entre zombis al passatge del terror i fent tallers per a tots els gustos. No t'ho perdis! 

 

DISSABTE 27 D'OCTUBRE

Hora del conte en anglès: Trick or treat. Kids&Us. A les 12 h  A la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Gratuït.

[separator type="thin"]

DIMECRES 31 D'OCTUBRE

Passatge del Terror De 20 a 22 h Als Jardins del Monestir (entrada per la plaça Abadia).  Preu: 3€. Entrades anticipades a la Llibreria Nobel (C/ Joan Maragall, 4), Perruqueria Neus Patón (C/ Sant Antoni, 32), Experiencia Makua (C/ Especiers, 39) i  Agència B The Travel Brand (C/ Alacant, 60). En cas que quedin entrades lliures es podran adquirir pel mateix dia a la taquilla del Monestir. [separator type="thin"]

DIJOUS 1 DE NOVEMBRE

D’11 a 13 h A la placeta Joan Maragall Castanyada Actuació de Ganxo Zombies. Gratuït. Pinta la teva samarreta amb fulles de la tardor. Preu: 6€ Taller de carbasses de Halloween. Preu: 3€ Taller de personatges terrorífics. Preu: 2€

De 18,30 a 20 h A la plaça del Monestir Taller de Monstre Llefiscós (slime). Preu: 2€ Passatge del Terror De 20 a 22 h Preu: 3€. Entrades anticipades a la Llibreria Nobel (C/ Joan Maragall, 4), Perruqueria Neus Patón (C/ Sant Antoni, 32), Experiencia Makua (C/ Especiers, 39) i  Agència B The Travel Brand (C/ Alacant, 60). En cas que quedin entrades lliures es podran adquirir pel mateix dia a la taquilla del Monestir.

[separator type="thin"]

DIVENDRES 2 DE NOVEMBRE

D’11 a 13 h A la placeta Joan Maragall Fes el teu joc de la tardor. Preu: 2€ Animació infantil de la tardor. Gratuït De 18,30 a 20 h A la plaça del Monestir Pocions màgiques. Preu: 2€ Passatge del Terror De 20 a 22 h Preu: 3€. Entrades anticipades a la Llibreria Nobel (C/ Joan Maragall, 4), Perruqueria Neus Patón (C/ Sant Antoni, 32), Experiencia Makua (C/ Especiers, 39) i  Agència B The Travel Brand (C/ Alacant, 60). En cas que quedin entrades lliures es podran adquirir pel mateix dia a la taquilla del Monestir.

[separator type="thin"]

DISSABTE 3 DE NOVEMBRE

D’11 a 13 h Al passeig del Mar Xocolatada popular. Gratuït Circuit esportiu amb jocs d’animació. Gratuït Conjurs màgics. Preu: 2€ Taller de cupcakes terrorífics. Preu: 5€ De 18,30 a 20 h A la plaça del Monestir Taller de Monstre Llefiscós (slime). Preu: 2€ Pintacares. Gratuït

Passatge del Terror De 20 a 22 h Preu: 3€. Entrades anticipades a la Llibreria Nobel (C/ Joan Maragall, 4), Perruqueria Neus Patón (C/ Sant Antoni, 32), Experiencia Makua (C/ Especiers, 39) i  Agència B The Travel Brand (C/ Alacant, 60). En cas que quedin entrades lliures es podran adquirir pel mateix dia a la taquilla del Monestir.

[separator type="thick"]

MÉS INFORMACIÓ 

www.visitguixols.com turisme@guixols.cat T. 972 82 00 51