Vine en família

VINE EN FAMÍLIA I ET REGALEM BANYOLES I EL PLA DE L’ESTANY

ON? Allotjaments, restaurants i serveis de Banyoles i Pla de l’Estany
QUAN? Fins al 31 de gener de 2020
PER A QUI? Per a famílies amb infants de fins a 11 anys

Un any més, l’Oficina de Turisme de Banyoles torna a oferir grans avantatges a les famílies amb la campanya familiar Vine en Família i et Regalem Banyoles

Enguany, en la seva 6a edició , s'han incorporat moltes novetats!!! El canvi més destacat és el fet que s'han ampliat horitzons i s'ofereixen allotjaments i serveis de tota la comarca del Pla de l'Estany; donant lloc al Vine en Família i et Regalem Banyoles i el Pla de l’Estany.

Quins avantatges ofereix la promoció?

  • Descomptes en allotjament: els hotels adherits a la campanya ofereixen allotjament gratuït als nens i nenes de 0 a 11 anys; o bé els allotjaments rurals, càmpings i allotjament d'ús turístic ofereixen un descompte del 10% en el preu global de l'estada.
  • Descomptes en diverses activitats (consultar fulletó de la campanya)
  • Regals i obsequis.

Per beneficiar-te de tot, només has de seguir 3 passos senzills...

  1. Fer la reserva d'estada de mínim 2 nits en un allotjament adherit a la campanya indicant que es vol participar en la promoció Vine en Família i et regalem Banyoles i el Pla de l'Estany.
  2. Un cop s'arribi a l'allotjament, demanar el fulletó segellat o bé la factura de l'estada per tal de beneficiar-se dels descomptes en activitats.
  3. Aprofitar els descomptes mostrant el fulletó segellat o la factura. No t'oblidis de demanar els tiquets de caixa!

Finalment, un cop fetes les activitats, i si fas àpats o compres en establiments adherits, presenta els tiquets, juntament amb el fulletó segellat, a l'Oficina de Turisme i emporta't els regals de la campanya!